Deivs Grols Rīgā labprāt fotografējas ar faniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Bijušais Sietlas kulta grupas «Nirvana» bundzinieks Deivs Grols, kurš šovakar Lucavsalu piedārdinās ar savu paša dibināto grupu «Foo Fighters», trešdienas rītā bija redzams netālu no viesnīcas, kurā apmeties ar grupas biedriem. Viņš labprāt atsaucās latviešu fanu uzmanības apliecinājumiem un neatteica kopīgiem foto. Lūk, kādu fotogrāfiju mums iesūtījusi viena no grupas cienītājām Dina ar savu mazo dēliņu.

Foto: TVNET

Pēc īsās fotosesijas Grols ar pavadoņiem devās rīta pastaigā pa Rīgu.

Jau ziņots, ka vairāk nekā divarpus stundu garais priekšnesums Daugavas krastā būs amerikāņu rokgrupas pirmā uzstāšanās Baltijas valstīs. Pirms «Foo Fighters» uz skatuves kāps arī vairākas iesildītāju grupas. plkst.18.30 uzstāsies grupa «Elephants From Neptune», plkst.19.30 spēlēs «The Kills» un plkst. 20.30 koncertu sniegs «Biffy Clyro».

Saistībā ar «Foo Fighters» koncertu Lucavsalā no šodienas plkst.8 līdz 22.jūnija plkst.8 slēgs satiksmi Laivu ielas posmā no Lucavsalas ielas līdz Salu tiltam

Satiksme tiks slēgta arī piebrauktuvē pie veikala «K Sennukai» piegādes zonas no Lucavsalas ielas puses (izņemot ar veikala «K Rauta atļaujām»). Minētie ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu un transportlīdzekļiem ar pasākuma organizatoru izsniegtām atļaujām.

No 20.jūnija plkst.20 līdz 22.jūnija plkst.8 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt Merķeļa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai un Pulkveža Brieža ielas 60 metru garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu. Minētie ierobežojumi neattiecas uz sabiedrisko transportu. Tāpat apstāties un stāvēt būs aizliegts Lucavsalas ielas abās pusēs un Laivu ielas abās pusēs.

Pasākuma laikā slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi Mazajā Daugavā. Ierobežojums neattiecas uz pasākuma organizatoru kuģošanas līdzekļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu