Anglijas latvieši rīko vērienīgu Jāņu festivālu «Straumēnos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau sesto gadu pēc kārtas apvienība «Bērzes strazdi» tradicionāli organizē trīs dienu ilgu brīvdabas un mūzikas festivālu «Jāņu festivāls 2017», kas šogad noritēs no 23. līdz 25. jūnijam Anglijas latviešu īpašumā «Straumēni».

«Jāņu festivālā» Anglijā uzstāsies grupas «Apvedceļš» un «Gain Fast», reperis Rasels (Rassell), Sabīne Berezina un Edvards Grieze, Ufo un grupas «Labvēlīgais tips» mūziķi Normunds Jakušonoks un Kaspars Tīmanis. Uz lielās skatuves notiks arī lielkoncerts ar latviešu tautas deju un folkloras kopu no visas Lielbritānijas uzstāšanos.

Tāpat varēs baudīt kultūrizglītojošās programmas ģimenēm un bērniem - «Līgo sētas» pasākumus, kas rūpēsies par Jāņu svinēšanas tradīciju iepazīšanu un praktizēšanu. Festivālā darbosies bērnu rītu disko ballītes, piepūšamās izklaides un putu baseins.

Brīvdabas festivālā notiks teātra un latviešu kino filmu izrādes, amatnieku tirdziņš, latviešu tautas deju, folkloras un muzikālo kopu uzstāšanās, būs iespēja piedalīties tradicionālās latviešu sporta spēlēs, Jāņu lielā ugunskura kopīgā iedegšanā, apdejošanā un apdziedāšanā.

Festivāla biļetes nopērkamas šeit:

www.eventbrite.co.uk

Trīs dienu biļete bez teltsvietas maksā 30 GBP, savukārt ģimenes biļete 50 GBP. Teltsvietas cena iegādei uz vietas ir 5 GBP, dzīvojamās mājas/piekabes- £15.00. Bērniem līdz 14 gadu vecumam - ieeja brīva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu