Lucavsala pārtaps par Fū salu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jau 21. jūnijā, Lucavsala pārtaps par Fū salu. Tieši tā («Foo island») salu Daugavas vidū nodēvējuši grupas «Foo Fighters» komandas ļaudis, kas pirms koncerta apstiprināšanas bija ieradušies Rīgā.

Grupa ar bijušo «Nirvana» bundzinieku Deivu Grolu (48) priekšgalā jau vakar ieradusies Rīgā no Helsinkiem, kur 19. jūnijā uzstājās festivālā «Rock The Beach».

Video vietnē «Youtube» jau pieejami fanu videoieraksti no koncerta.

Arī jauna dziesma «The Sky is a Neighborhood», ko Grols izpildīja duetā ar «The Kills» dalībnieci Elisoni Moshārtu (Alison Mosshart).

Kā zināms, koncerts notiek Lucavsalā tādēļ, ka Mežaparka estrāde pašlaik atrodas rekonstrukcijā.

«Lucavsala šobrīd ir vienīgā alternatīva liela mēroga koncertu norisei,» izdevumam «Latvijas Avīze» norāda «Foo Fighters» koncerta rīkotāju, koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš. «Vietai ir labs tēls, tā iepriekš izmantota kultūras pasākumiem, cilvēki to pazīst, kā arī tā ir pietiekami labi sasniedzama, turklāt ir skaista sala Daugavā.»

Vakara programma 21. jūnijā

16:00 publikai tiek atvērtas ieejas

18:30 Elephants From Neptune (EE)

19:30 The Kills (USA/ UK)

20:30 Biffy Clyro (UK)

22:00 Foo Fighters (USA)

Biļetes

Biļetes uz vērienīgo pasākumu Lucavsalā vēl pieejamas www.bilesuserviss.lv. Nepalaidiet garām vienu no vasaras centrālajiem mūzikas notikumiem!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu