Krištianu Ronaldu nodokļu parāds sasniedzis jau piecpadsmit miljonus eiro

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Futbolists Krištianu Ronaldu ir miljonu cilvēku pielūgsmes objekts, viens no labākajiem, vislabāk apmaksātākajiem futbolistiem pasaulē, toties nodokļu iekasētāji nav īpaši augstās domās par sportistu, kā nekā viņš Spānijai ir parādā piecpadsmit miljonus eiro.

Pret sportistu iesniegta prasība tiesā, lai piedzītu nodokļu parādu, par labu tiesu darbiem valsts iestāde izlēmusi, pat ņemot vērā, ka slavenība iemaksājis pāris simtus tūkstošus eiro parāda dzēšanai.

Vadoties pēc tiesas prasības, Ronaldu nav maksājis nodokļus jau no 2011.gada, un viņa kolēģa Lionela Mesi pieredze nodokļu nemaksāšanā neko nav iemācījusi Ronaldu.

Atgādinām, ka Mesi tiesas sēde saistībā ar nodokļu nemaksāšanu beidzās pat ar reālu cietumsodu, sportistam piesprieda 21 mēneša cietumsodu, beigu beigās cietumsodu atcēla un sportistam nācās samaksāt gan nodokļu parādu, gan soda naudu.

Spānijas valsts ļoti nopietni uztver nodokļu parādus un piespriež bargus sodus tiem, kas mēģina apkrāpt valsti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu