Aktrise Gvineta Paltrova stāsta, kā viņai izdodas saglabāt lielisku fizisko formu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Gvineta Paltrova ir veselīga dzīvesveida piekritēja un nu intervijā «Women`s Health Australia» pastāsta, ka lieliskai figūrai palīdz arī sporta zāles apmeklējumi, kuri ir kļuvuši par slavenības ikdienu.

Aktrise intervijā neslēpj, ka viņai patīk justies labi un labi viņa jūtas, nodarbojoties ar sportu, bet sports nav katras dienas sastāvdaļa, viss atkarīgs no slavenības pašsajūtas.

Lai vai kā, veselīga ēšana un sportošana aktrisei ir tāds pats paradums, kā pirms gulētiešanas un pieceļoties iztīrīt zobus. Panākot, ka sportošana tiek uztverta kā zobu tīrīšana, tā vairs nerada nekādas problēmas un pazūd arī nevēlēšanās un slinkums.

Paltrova piebilst, ka viņas ikdiena ir tāda, ka, tiklīdz bērni atrodas skolā, viņa dodas uz sporta zāli un atkarībā no pašsajūtas izvēlas vingrinājumus, bet pēc stundas sportošanas sāk savas dienas gaitas.

Tā kā aktrisei pēdējā laikā sāp mugura, viņa nespēj sportot tik daudz, cik vēlas, bet tas netraucē viņai trenēt citas muskuļu grupas.

Gvineta uzskata, ka tieši veselīga ēdiena un sporta neesamība dzīvē ir iemesli, kāpēc cilvēki jūtas slikti, bet, neko nemainot dzīvē, nekas labāk nepaliks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu