Arianas Grandes labdarības koncertu Mančestrā apmeklē 50 000 fanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Amerikāņu popzvaigzne Ariana Grande, kuras koncertā Mančestras arēnā 22. maijā notika asiņains terorakts, svētdienas vakarā atgriezās uz skatuves šajā pilsētā, labdarības koncertā palīdzot savākt naudu teroraktā cietušo cilvēku atbalstam.

Koncerts «One Love Manchester» notika kriketa stadionā «Emirates Old Trafford», un tajā uzstājās arī Džastins Bībers, Keitija Perija, Mailija Sairusa, Liams Galahers, Kriss Martins un daudzas citas slavenības.

«Es jūs tik ļoti mīlu, un, es domāju, ka jūsu izrādītā mīlestība un vienotība ir zāles, kas pasaulei šobrīd patiešām ir vajadzīgas,» teica dziedātāja.

Britu Sarkanais Krusts paziņoja, ka trīsarpus stundu ilgajā koncertā savākti vairāk nekā desmit miljoni britu mārciņu (11,5 miljoni eiro).

Koncerta mērķis bija vākt naudu teroraktā cietušo atbalsta fondam, kuru izveidojusi Mančestras pilsētas dome un Britu Sarkanais Krusts.

22. maija vakarā Mančestras Arēnā Arianas Grandes koncerta izskaņā uzspridzinājās terorists pašnāvnieks, nogalinot 22 cilvēkus un ievainojot vairākus desmitus.

Pēc sestdienas vakarā notikušā terorakta Londonā pastiprināti drošības pasākumi koncerta norises vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu