Britu vēlēšanu protesta dziesma cīnās par topa pirmo vietu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Lielbritānijas parlamenta vēlēšanu protesta dziesma, kurā premjerministre Terēza Meja dēvēta par meli, šobrīd cīnās par nokļūšanu nedēļās pārdotāko dziesmu saraksta pirmajā vietā, neraugoties uz to, ka raidsabiedrība BBC atsakās to atskaņot.

Dziesma «Liar, Liar GE2017», kuru izpilda septiņu mūziķu kolektīvs «Captain Ska», klajā tika laista piektdien un šobrīd atrodas trešajā vietā, paziņoja organizācija «Official Charts Company», kas apkopo datus par pārdotākajām dziesmām un albumiem.

«Viņa ir mele, mele. Viņai nevar uzticēties. Nē, nē, nē,» mūziķi dzied kompozīcijā, kurā ir dzirdamas arī pašas Mejas frāzes, kā arī replikas par finansējuma apcirpšanu skolām, veselības aprūpei un policijai.

««Liar, Liar» pārdošanas rezultātus dzen lejupielādes, ņemot vērā, ka piecu dienu laikā savas digitālās kopijas ir ieguvuši vairāk nekā 30 000 cilvēku,» teikts uzņēmuma paziņojumā. «Dziesma līdz šim ir straumēta vairāk nekā 100 000 reižu.»

«BBC Radio One» skaidroja, ka piektdien raidījumā, kurā tiek atskaņots iepriekšējā nedēļā Lielbritānijā visvairāk pārdoto dziesmu tops, šī kompozīcija atskaņota netiks, ņemot vērā noteikumus, kas ir spēkā pirms 8. jūnija parlamenta vēlēšanām.

Trešdienas vakarā «Liar, Liar GE2017» Lielbritānijā atradās «iTunes» mūzikas veikala pārdotāko dziesmu saraksta otrajā, bet britu veikalā «Amazon» - pirmajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu