Miljonāra Gata Saknīša atraitne iztiku pelna, strādājot veikalā par pārdevēju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Kādreiz Evija Saknīte par naudas, rotaslietu, dārgu automašīnu trūkumu nevarēja sūdzēties, vīrs lutināja sievu, kā vien spēja, piepildot ikvienu viņas vēlēšanos. Nu šie laiki pagājuši, kopš uzņēmēja nāves viņa atraitnei pašai bija jāsāk pelnīt iztiku, un sieviete to dara, strādājot veikalā.

Pirms desmit gadiem Evija bija viena no visvairāk aprunātākajām un apskaustākajām sabiedrības dāmām Latvijā, sieviete vienmēr ieradās pasākumos dārgos dizaineru apģērbos, dimantu rotaslietas izmantojot kā aksesuārus.

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», bijusī bagātniece ne reizi vien intervijās stāstījusi, ka, pateicoties tam, ka garderobē bijis daudz bēšas krāsas apģērba, viņai nācies iegādāties apģērbam pieskaņotu telefonu par nieka 3300 latiem.

Kā mīļākos zīmolus atraitne vienmēr nosauca «Louis Vuitton», «Versace», «Dior», «Chanel», bet, ja nācās iepirkties Latvijā, tie vienmēr bija dizaineres Annas Osmuškinas tērpi.

Labajos gados vīrs Evijai uz katru dzimšanas dienu dāvājis jaunu luksusa automašīnu, kuru vērtība svārstījās vairākos simtos tūkstošu latu.

Pēc vira nāves sievietei ilgi nācās cīnīties ar kreditoriem un vienai audzināt dēlus, un sieviete priecājas, ka mantas atsavināšanas procesā viņa nav palikusi bez jumta virs galvas, tiesa sievietei atstāja ģimenes māju, kura atrodas Ādažos.

Nu Evija iekārtojusies savā pirmajā algotajā darbā pēc vīra nāves: apkalpo klientus lielveikalā un strādā, tērpusies tāpat kā ikviena cita pārdevēja - pelēkā formastērpā.

Pārdevēja pret klientiem ir laipna, izpalīdzīga, un nekas vairāk neliecina par agrāk tik ļoti apskausto sievieti, kura nēsāja rokaspulksteņus vairāk nekā simts tūkstošu vērtībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu