Rīgā viesojas Ņujorkā pieprasītas un iemīļotas Drag karalienes Mis Peppermint un Sherry Vine

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

26. maijā klubā «Golden» notika šā gada grandiozākā ballīte. Šogad pirmais pasaulslavenā Drag karalieņu dueta Miss Peppermint un Sherry Vine šovs Latvijā, Baltijā un Ziemeļeiropā! Mis Pepermint Latvijā ieradās jau trešo reizi un atzina, ka vienmēr priecājas atgriezties viesmīlīgajā Rīgā.

Drag karaliene (Drag Queen) – cilvēks, kas sevi identificē kā vīrieti, kuram patīk pārģērbties sievietēm tipiskos apģērbos, veidot sievietēm raksturīgu grimu, frizūras un atdarināt dāmas, to darot atzinības, samaksas, izklaides dēļ. Drag karalienes parasti pārģērbjas tikai uz pasākumiem, lai izklaidētu publiku.

Miss Pepermint ir pazīstama kā viena no spilgtākajām Ņujorkas naktsdzīves leģendām. Ballītes, kurās piedalās Miss Peppermint, ir enerģijas pilnas. Pašlaik Miss Peppermint ir viena no šova «RuPaul's Drag Race» 9. sezonas dalībniecēm, un, esot Rīgā, lēdija priecīgi paziņoja, ka šovā ir iekļuvusi jau labāko piecniekā.

Toties Sherry Vine ir viena no nekaunīgākajām Ņujorkas Drag Queen. Sherry Vine visvairāk pazīstama ar provokatīvām populāru dziesmu parodijām. Viņas repertuārs iekļauj tādus hitus kā «You're a Homo», «Cock Stinks», «Make Me Moan» un daudzus citus.

Drag karalienes priecēja publiku ar teju stundu garu šovu, kurā gan jokoja, gan dziedāja dziesmas, aicināja fanus to krūšturos mest naudiņu, kā arī iegādāties īpašus T-kreklus par divdesmit dolāriem.

Pēc šova dāmas veltīja laiku atbalstītājiem un fotografējās kopā ar ikvienu, kurš to vēlējās, kā nekā daudzi šova vērotāji bija ieradušies no citām valstīm, lai tikai redzētu slaveno Drag karalieņu šovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu