«Limp Bizkit» solists gandrīz neatpazīstams

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vīrs ar sarkano «keponu» - tā gadsimtu mijā dēvēja vienu no rokmūzikas lielākajām zvaigznēm - «Limp Bizkit» solistu Fredu Dērstu (Fred Durst). Šobrīd Freds ar sirmo bārdiņu ir gandrīz vai neatpazīstams. Paparaci izdevās Fredu un viņa 15 gadus veco dēlu nofotografēt uz ielas Dalasā pēc kāda veikala apmeklējuma.

Protams, kā visi mēs, arī 46 gadus vecais Dērsts noveco, un noveco cienīgi. Uz ielas viņš redzams savā tradicionālajā «keponā», tiesa, ne sarkanā.

Foto: Vida Press

Freds sācis lietot arī «Instagram» un publicējis pirmos foto.

2000. gadā Freds bija roka superzvaigzne
2000. gadā Freds bija roka superzvaigzne Foto: Vida Press

«Limp Bizkit» lidojums pretī popularitātei un slavai aprāvās diezgan strauji. Pēc diviem pirmajiem veiksmīgajiem albumiem «Three Dollar Bill, Yall$» (1997) un «Significant Other» (1999) sekoja ne tik veiksmīgais «Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water», turklāt rokmūzikā par jaunu tendenci kļuva garāžroks ar mesijām The Strokes priekšgalā, kas tādiem tā dēvētā ņūmetāla pārstāvjiem visai ātri «nogrieza skābekli». Protams, 2003. gada mēģinājums «Results May Vary» nebija īsti vairs vajadzīgs nevienam, divus gadus vēlāk seko «Greatest Hitz» un grupa būtībā pārtrauc savu darbību.

Pēdējā dziesma, ko grupa izdeva, bija 2014. gada skaņdarbs «Endless Slaughter».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu