Arī Lietuva un Igaunija neiekļūst Eirovīzijas finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ALI ABBAS / EPA

Šovakar Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisinājās Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls. Šovakar uzstājās 18 valstu muzikālie pārstāvji, un kopumā Eirovīzijas finālam tika izvēlēti vēl desmit dalībnieki. Un sestdien lielajā finālā par uzvaru cīnīsies tikai viens no mūsu kaimiņiem - Baltkrievija. Lietuva un Igaunija palika aiz strīpas.

Šovakar uzstājās Serbija, Austrija, Maķedonija, Malta, Rumānija, Nīderlande, Ungārija, Dānija, Īrija, Sanmarīno, Horvātija, Norvēģija, Šveice, Baltkrievija, Bulgārija, Izraēla, kā arī mūsu kaimiņi - Igaunija un Lietuva.

Un finālā iekļuva Bulgārija, Baltkrievija, Horvātija, Ungārija, Dānija, Izraēla, Rumānija, Norvēģija, Nīderlande un Austrija.

Lietuvu šovakar pārstāvēja elektroniskās mūzikas grupa «Fusedmarc» ar dziesmu «Rain of Revolution», bet Igauniju - duets Laura un Koits Tome ar dziesmu «Verona».

Lietuvas pārstāve Eirovīzijā - elektroniskās mūzikas grupa «Fusedmarc»
Lietuvas pārstāve Eirovīzijā - elektroniskās mūzikas grupa «Fusedmarc» Foto: ALI ABBAS / EPA

Atgādinām, ka otrdien Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā ar 18. kārtas numuru uzstājās Latviju pārstāvošā grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line», tomēr tā neiekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

Eirovīzijas dziesmu konkursa lielais fināls paredzēts 13. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu