Noskaties! Reiks un Deniss «Kur palika nauda?»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Divi pašmāju reperi Reiks (Arvis Reiks) un Deniss (Deniss Stepanovs) laiduši klajā jaunu singlu un videoklipu «Kur palika nauda?». Videoklipa filmēšanā piedalījusies kluba «Coyote Fly» apmeklētājiem labi pazīstamā apkopēja Skaidrīte.

«Tā izveidojās klipa stāsts! Klubā biju kopā ar jaunu, skaistu dāmu, bet pamodos blakus kluba apkopējai, kundzītei gados,» atklāj Deniss. «Dziesmas mērķis ir atgādināt, ka jāballējas ar apdomu, jo tā patiešām var sanākt. Atspoguļojām pārdomas, kas raisās prātā vairumam jauniešu pēc nekontrolētas uzdzīves.»

Videoklipa veidotājs ir talantīgais operators un režisors Toms Rings, ar kuru dažādu projektu ietvaros izvedojusies ilgstoša sadarbība un draudzība. Toms filmējis lielāko daļu Reika video, kā arī Denisa solo videoklipu «Mazāk runā, vairāk dari», kas prezentēts pirms četriem mēnešiem.

Video skatāmi kadri no trīs dažādām vietām. Kopmītņu skati tapuši mūziķu drauga vienistabas dzīvoklī, kuru filmēšanas vajadzībām bija atļauts izdemolēt, lai izskatītos pēc nekārtīgas «koju» istabas, kurā norisinājies iespaidīgs «after party», kadri pirms ballītes filmēti Vecāķos, kur ar savām telpām laipni izpalīdzēja Ralfs Mecaucis, trešā filmēšanas vieta ir klubs «Coyote Fly», kurā norisinājusies klipā atspoguļotā uzdzīve pirms attapšanās «kojās».

«Kur palika nauda?» prezentācija notika naktsklubā «Coyote Fly», kurā dziesma tika pirmatskaņota arī dzīvajā izpildījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu