«Borowa Mc» piedāvā jaunu dziesmu «Eima, eima»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ritvars Pujats

Latgaliešu popmūzikas grupa «Borowa Mc» pēc ilgāka pārtraukuma klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu «Eima, eima». Dziesma ir pirmais vēstnesis no iespējamā jaunā albuma.

Dziesmai par pamatu izmantota latgaliešu tautas dziesma, kuras apdari veidojusi Guntra Kuzmina. Dziesmas teksta autors ir Aigars Runčis, tajā izmantoti arī tautasdziesmas vārdi.

«Mums patīk strādāt ar tautasdziesmām, interpretējot tās savā veidā, caur visiem zināmo izstāstot jaunu stāstu. Arī dziesmā «Eima, eima» izstāstām jaunu stāstu. Lielai daļai klausītāju šķitīs, ka šī dziesma ir par mīlestību, kas tā arī ir. Tikai kādu!? Mīlestības ir tik dažādas! Es šo dziesmu veltu savām mazajām meitiņām,» stāsta grupas solists Aigars Runčis.

Dziesmas ierakstā «Borowa Mc» sadarbojusies ar grupas jau ierasto producentu Gintu Stankeviču.

Grupas «Borowa Mc» tuvākā uzstāšanās paredzēta jau 21. maijā Latgales mākslas svētkos «Krāsas karogā» Daugavpils novada Višķos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu