Šovakar otrais Eirovīzijas pusfināls. Startē Lietuva un Igaunija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šovakar Ukrainas galvaspilsētā Kijevā norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa otrais pusfināls. Eirovīzijas pusfināla tiešraidi kanālā LTV1 varēs vērot no plkst.22.

Šovakar uzstāsies 18 valstu muzikālie pārstāvji - Serbija, Austrija, Maķedonija, Malta, Rumānija, Nīderlande, Ungārija, Dānija, Īrija, Sanmarīno, Horvātija, Norvēģija, Šveice, Baltkrievija, Bulgārija, Izraēla, kā arī mūsu kaimiņi - Igaunija un Lietuva. Arī otrajā pusfinālā tiks izvēlēti 10 dalībnieki Eirovīzijas finālam.

Lietuvu pārstāvēs elektroniskās mūzikas grupa «Fusedmarc» ar dziesmu «Rain of Revolution», bet Igauniju - duets Laura un Koits Tome ar dziesmu «Verona».

«Fusedmarc»
«Fusedmarc» Foto: REUTERS/ScanPix

Atgādinām, ka otrdien Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā ar 18. kārtas numuru uzstājās Latviju pārstāvošā grupa «Triana Park» ar dziesmu «Line», tomēr tā neiekļuva Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā.

Kopumā no 18 valstu pārstāvjiem otrdien finālā iekļuva desmit - Moldova, Azerbaidžāna, Grieķija, Zviedrija, Portugāle, Polija, Armēnija, Austrālija, Kipra un Beļģija.

Eirovīzijas dziesmu konkursa lielais fināls paredzēts 13. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu