DJ Rudd: «Šķita, ka Agneses acīs ir satraukums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«I'm going round in circles,» jau ar pirmo frāzi Eirovīzijas pusfinālā Kijevā Agneses Rakovskas balss mazliet notrīs, arī intonatīvi «circles» nav precīzs. Iespējams, tieši nedrošais dziedājums, kā arī, protams, kaimiņu (lietuviešu, igauņu) neesamība pusfinālā un kļūdas apskaņošanā noraka visas Latvijas cerības par Eirovīzijas sapni. Jautājām TV šova «Supernova 2017» žūrijas loceklim Dj Rudd (Rūdolfs Budze) - kas nesanāca?

«Pirmkārt, ir skumji, ka «Triana Park» neiekļuva finālā. Kāpēc? Man šķita, ka Agneses acīs ir satraukums. Daži vokālie risinājumi bija interesanti, jo falseta daļas dziedāja fona vokālistes, tomēr brīžiem fona vokāli šķita par skaļu un muzikāli nebija labs balanss. Arī jāpiekrīt dažiem komentāriem internetā, ka pavadījums arī nebija labi piemiksēts. Nezinu, kā bija pērn, bet, kad Aminata piedalījās, dziesmas producents Kaspars Ansons bija klāt un koriģēja šīs lietas - skaļumu attiecību starp balsi un pavadījumu, vokāla efektus. Nezinu, kā triānieši šim piegāja, iespējams, šādas muzikālas virsuzraudzības trūka,» sarunā ar TVNET saka «Supernovas» žūrijas loceklis DJ Rudd.

Taujāts vai «Supernovas» žūrijas un skatītāju izvēle sūtīt «Triana Park» ir bijusi pareiza, viņš atbild izvairīgi.

«Man negribas spekulēt, kā būtu, ja būtu. «Supernovas» finālā tomēr izvēle bija tikai TV skatītāju un Spotify klausītāju rokās. «Triānas parkam» ir liela pieredze uz skatuves, ir iekrāta pieredze ārzemēs, bet ar to diemžēl nepietika. Savulaik ļoti pieredzējušie Arnis Mednis un Intars Busulis arī nepiepildīja uz viņiem liktās cerības. Tā gadās.»

Viņš arī piebilda, ka ir ļoti pārsteigts par Islandes neiekļūšanu finālā.

Ar komentāriem LTV dalās arī Toms Grēviņš un Elita Patmalniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu