Ansis sagatavojis «Balzamu», aicina uz «Balzama šovu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju repa mūziķis ansis (Ansis Kolmanis) jau pavisam drīz piedāvās klausītājiem pavisam jaunu albumu ar nosaukumu «Balzams», kam par godu 8. maijā klubā «One One», Šarlotes ielā 18a tiek rīkots «Balzama šovs» - repa koncerta, ieraksta prezentācijas pasākuma un arī anša 30. dzimšanas dienas svinību simbioze.

Pasākumā būs iespēja dzirdēt jaunā ieraksta dzīvo pasaules pirmatskaņojumu, kas notiks vienlaicīgi ar «Balzama» parādīšanos lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un interneta veikalos. Kamēr citi izvēlēsies klausīties ierakstu mājās, pasākuma apmeklētāji to tajā pašā laikā varēs dzirdēt dzīvajā izpildījumā. Uz skatuves kāps dažādi īpašie viesi, gan tādi, ko klausītāji gaida, gan negaidīti pārsteiguma viesi. Apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja par jubilejas cenām iegādāties «Balzamu» arī fiziskā formātā, tiesa, netradicionālā.

Lai ieraksta prezentācija sakristu ar autora jubilejas datumu, «Balzama šovs» notiek repa koncertam netipiskā laikā - pirmdienas vakarā. Pasākuma apmeklētāji ir aicināti ieraksties jau plkst. 19 vai ātrāk, jo kluba ietilpība ir limitēta.

Sīkāk par pasākumu lasi «Balzama šova» Facebook lapā:

www.facebook.com

Šis ir arī viens no retajiem repa pasākumiem Rīgā, ko drīkst apmeklēt arī nepilngadīgi klausītāji. Brīdinājums vecākiem — šajā mūzikā dzirdama nenormatīva leksika. Ja uzskatāt, ka jūsu bērniem tas ir kaitējoši vai degradējoši, lūdzu, nelaidiet viņus uz «Balzama šovu».

Ansis ir sevi pierādījis kā dažādu repa grupu dalībnieks («PKI», «Kreisais krasts», «Riekstu armija») un arī kā solo mākslinieks, 2013. gadā kopā ar producentu Oriole («Dirty Deal Audio») izdodot repa ierakstu «Himnas» un daudzus singlus, kas tiek uzskatīti par klasiskiem Latvijas pagrīdes repa standartiem.

Jaunajā albumā piedalās Aija Andrejeva, Edavārdi, Kashuks, Ozols, Niklāvz u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu