Aktrise Dženifera Anistone izlēmusi rakstīt grāmatu par savu dzīvi!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kopš Dženiferas Anistones un Breda Pita šķiršanās pagājuši vairāk nekā desmit gadi, aktieris jau paspējis nokļūt nākamajā šķiršanās procesā, toties Dženifera ir laimīgi precējusies. Redzot, ka Breds Pits šķiras, Anistone izlēma uzrakstīt biogrāfiju, kurā, protams, būs nodaļas, veltītas viņas un Pita šķiršanās laikam, pirms tam slavenība atteica ikvienas izdevniecības piedāvājumam, jo nevēlējās ar savu stāstu ietekmēt bijušā vīra laulību.

Grāmata beidzot ieviesīs skaidrību skandalozākajā un noslēpumainākajā Holivudas šķiršanās prāvā, jo līdz šim nav zināms, kāpēc izšķīrās Pits un Anistone, jo to nesaskaņas bija sākušās vēl ilgi, pirms Breda dzīvē parādījās Andželīna Džolija.

Runā, ka pāris nespēja atrast kopsaucēju bērnu jautājumā, Pits vēlējies bērnus, bet Anistone nav vēlējusies atteikties no karjeras bērnu dēļ.

Anistones uzrakstītā grāmata ieviesīs skaidrību senajā šķiršanās lietā un atklās daudzus citus aktrises dzīves faktus.

Nav zināms, cik Dženifera saņems par grāmatas publicēšanu, bet aktrise neslēpj, ka saviem spēkiem rakstīs savu dzīvesstāstu, jo kurš gan labāk par viņu pašu spētu to izstāstīt?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu