Milda vai penis? Eirovīzijas fani apjukuši...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ mūsu Eirovīzijas cerība - grupa «Triana Park» sākusi pirmo mēģinājumus uz lielās skatuves Kijevā. Tiesa, solistes Agneses Rakovskas skatuves tērps vēl netiek atklāts (Agnese sola, ka tas būs piecreiz iespaidīgāks nekā Rīgā), taču vizuālie efekti jau iemēģināti. Lai arī Latvijas simbols - Brīvības piemineklis ar Mildu, kas paceltās rokās tur zvaigznes, mums latviešiem ir svēts, vairākiem neitrāliem Eirovīzijas skatītājiem ar šo simbolu radušās dīvainas asociācijas.

Diemžēl mums nav pieejams pilns grupas mēģinājuma video, taču klāt esošajiem vērotājiem, lūkojoties uz mūsu Mildu, radušās pavisam freidiskas asociācijas.

Viens no tvītotājiem pat paņirgājies par Mildu, piezīmēdams sēkliniekus un vēl šo to...

Atgādinām, ka «Triana Park» uzstāsies konkursa pirmajā pusfinālā 9. maijā un izlozē viņiem tika veiksmīgais pēdējais kārtas numurs. Ja Latvijas pārstāvjiem izdosies iekļūt finālā, tad pie TV ekrāniem būs jāpasēž arī 13. maija vakarā, lai justu līdzi lielajā fināla cīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu