Noklausies pirmo singlu no Votersa jaunā albuma

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Leģendārās britu rokgrupas «Pink Floyd» dibinātājs Rodžers Voterss (Roger Waters) savu pirmo roka albumu pēc 25 gadu pauzes - «Is This The Life We Really Want?» - laidīs klajā 2. jūnijā, ceturtdien paziņojusi ierakstu kompānija «Columbia Records».

Albums, kurā būs 12 jaunas dziesmas, ir «atklāti komentāri par mūsdienu pasauli un nedrošajiem laikiem», paziņoja «Columbia Records», piebilstot, ka Votersa ieraksts ir organisks turpinājums «Pink Floyd» skaņuplatēm «Animals» un «The Wall».

Klajā laists arī pirmais singls «Smell the Roses».

73 gadus vecais mūziķis, bez kura talanta dziesmu rakstīšanā droši vien nebūtu tapis arī «Pink Floyd» leģendārais albums «Dark Side of the Moon», maija beigās gatavojas doties koncertturnejā pa Ziemeļameriku, bet nākamgad viņam plānoti koncerti Āzijā un Eiropā.

ASV priekšvēlēšanu kampaņas laikā pagājušajā gadā Voterss asi kritizēja republikāņu kandidātu Donaldu Trampu. Koncertā Meksikā «Pink Floyd» dziesmu «Pigs» un «Another Brick In The Wall, Part II» laikā tika demonstrēti attēli, kuros Tramps attēlots ar automātu rokās, kā arī viņa izteikumi par rasi, sievietēm, toreizējo ASV prezidentu Baraku Obamu, kā arī paša bagātību.

Vēlāk Voterss salīdzināja Trampa panākumus politikā ar Ādolfa Hitlera nākšanu pie varas Vācijā pirms Otrā pasaules kara.

Trampa inaugurācijas dienā Voterss sociālajā tīklā «Facebook» paziņoja, ka «pretošanās sākas šodien».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu