Māris (57) atklāj: kā bez pūlēm katrs var apgūt angļu valodu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Laika trūkuma dēļ nolēmu izmēģināt šo metodi. Divas nedēļas vēlāk angļu valodā bez aizķeršanās varu pateikt visu, kas vajadzīgs,» stāsta Māris Kurilovičs (57) no Lielvārdes. Lasi interviju ar Māri un uzzini, kā tu vari iemācīties angļu valodu 14 dienās un tikai šodien saņemt atlaidi – 55% angļu valodas apguvei!

– Vai bijāt iepriekš mācījies angļu valodu?

- Iepriekš angļu valodu biju mācījies skolā, bet tur jau neko nevar iemācīties... Vēlāk zināšanas papildināju augstskolā, taču tur nodarbību bija maz, studentu daudz un, ja netiki līdzi, tad ar to arī visa mācīšanās beidzās.

– Kas pamudināja sākt mācīties angļu valodu ar Šveices metodi?

– Darbā reāli uz savas ādas izjutu, ka bez angļu valodas nu nekādi. Sajūta ļoti nepatīkama - kā ar sasietām rokām, tāpēc ātri gribēju iemācīties runāt angliski. Bet, lai mācītos angļu valodu kursos, vienmēr pietrūka laika - kuram darba cilvēkam tad ir tik daudz brīvā laika?! Ieraudzīju Šveices valodas apmācību programmas piedāvājumu internetā, kur programma paredz iespēju mācīties jebkurā Tev ērtā laikā un vietā. Sākumā šaubījos, jo šķita nereāli, ka tik ātri var iemācīties runāt angliski. Bet izlasot citu cilvēku stāstīto, ideja mani aizrāva un gribējās pašam pieņemt izaicinājumu - izmēģināt, kā darbojas metode. Turklāt, ja 2 divu nedēļu laikā nerunātu angļu valodā, dalības maksu man atgrieztu - ideāls drošības garants!

–Kā notika mācīšanās?

–Pieteicos programmai un pēc dažām minūtēm saņēmu to savā e-pastā. Ļoti ērti, ka var mācīties sev izdevīgā laikā un ja gribas, pats savā tempā, var arī visu atkārtot.. Visu, kas jādara uzreiz var saprast. Patika, ka viss notiek pakāpeniski un neviens nesteidzina. Kad saproti, kā metode darbojas, angļu valodas iemācīšanās ir viegla. Iepriekš pat nevarēju iedomāties, ka kaut kas tāds vispār ir iespējams!

– Kā jūs vērtējat savu angļu valodu pēc 2 nedēļām?

–Pēc divām nedēļām varēju viegli sarunāties un mierīgi sapratu, ko citi saka. Tagad savu angļu valodu varu brīvi pielietot pēc vajadzības un bez aizķeršanās pateikt visu, kas vajadzīgs. Vispār nav nekāda stresa, ka nemācēšu izteikties.

– Ko tu ieteiktu cilvēkiem, kuri vēl nerunā angliski?
– Ja meklē vienkāršāko veidu kā iemācīties angļu valodu, noteikti iesaku pamēģināt Šveices programmu. Vienkārši pasūti programmu un tā vienmēr būs pieejama tavā datorā, kad vēlēsies varēsi sākt mācīties.

SwissLanguages.com piedāvā – iemācies runāt angliski 14 dienās! Saņem valodu programmu ar 55% atlaidi – tikai par 6.95 € (parastā cena EUR 16.95). Pasūti programmu tagad, bet izmanto, kad vēlies! Nenokavē! Atlaide tikai pirmajiem 50 interesentiem šodien!

Dodies uz SwissLanguages.com, saņem atlaidi un sāc runāt angliski jau rīt!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu