Viena no pasaules bagātākajām rakstniecēm pastāstījusi, kā nopelnīt miljonus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Dž.K Roulinga ir viena no populārākajām un bagātākajām mūsdienu rakstniecēm, tā ka viņa pavisam noteikti apzinās, kas vajadzīgs, lai gūtu panākumus.

Rakstniece savos novērojumos, idejās, kā gūt panākumus, dalījās ar atbalstītājiem portālā «Twitter»:

Pat ja strādājat pie projekta, par kuru esat droši, ka to nevienam nevajadzēs, neviens to neiegādāsies, nelasīs, neizmantos, tas ir jāpabeidz, jo dzīvē visām lietām ir gan sākums, gan beigas, un tikai tā var iemācīties, ko nozīmē zaudēt, nepadoties un virzīties uz priekšu.

Rakstniece piebilda: pat ja darbs paliek bez ievērības, nekur nav teikts, ka tas ir slikts. Disciplīna, kas veicināja darba pabeigšanu, ir tas, kāpēc jums jālepojas ar sevi.

Pabeidzot darbu un saprotot, ka spēsiet to izdarīt vēlreiz, tā ir lieliskākā sajūta dzīvē, jo motivē censties vēl, un tas jau ir ceļš uz panākumiem un uzvarētāju domāšana.

Vienmēr jāatceras, ka, nepabeidzot pirmo grāmatu, dziesmu, uzstāšanos, darbu, jūs nekad neuzzināsiet, kas notiktu tālāk; iespējams, piektā reize nestu pasaules slavu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu