Bella donna! Modele Bella Hadida bikini ballējas pludmalē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Paparaci izdevies noķert pāris kadrus ar 20 gadus veco amerikāņu modeli Meksikā, Kabo San Lukas pludmalē, ko kā atpūtas vietu iecienījušas daudzas Kalifornijas slavenības. Arī Bella labā noskaņojumā ar draugiem labprāt baudīja sauli un kokteiļus.

Modele fotogrāfijās redzama seksīgā melnā peldkostīmā, kas izceļ viņas slaidā auguma aprises.

Bella Hadida, kas ir citas modeles Džidži Hadidas (Gigi Hadid) māsa, pēdējos mēnešus bieži redzēta dažādās modes skatēs un šobrīd bauda pelnīto atpūtu.

Bella Hadida bauda kokteili
Bella Hadida bauda kokteili Foto: Vida Press

Foto redzams, kā Hadida bauda eksotiskus kokteiļus un pati fotografē notiekošo. Kā zināms, viņa pirms modeles karjeras nopietni bija aizrāvusies ar fotomākslu.

Bella Hadida
Bella Hadida Foto: Vida Press

«Nav bijis viens tāds brīdis manā dzīvē, kad esmu domājusi, ka kļūšu par modeli,» viņa reiz izteikusies intervijā žurnālam «Vogue».
«Modeles darbs vairāk interesēja Džidži...»

Bella Hadida ar fotoaparātu
Bella Hadida ar fotoaparātu Foto: Vida Press

Iespējams, daiļā modele devusies prom no burzmas, lai aizmirstos pēc nesenās šķiršanās no kanādiešu dziedātāja Eibela Tesfeja (The Weeknd), kurš šobrīd satiekas ar dziedātāju Selēnu Gomesu (Selena Gomez).

April 2nd: #BellaHadid by the pool in Cabo San Lucas, Mexico.

A post shared by Bella Hadid (@bellahnews) on

April 2nd: #BellaHadid by the pool in Cabo San Lucas, Mexico.

A post shared by Bella Hadid (@bellahnews) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu