Aktrise Skārleta Johansone publiski skaidro attiecības ar bijušo vīru

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Gandrīz nekad Holivudas zvaigžņu šķiršanās nenotiek bez skandāliem, un arī aktrises Skārletas Johansones otrā šķiršanās nebūs izņēmums. Skārleta vēl nesen izteicās, ka nekomentēs šķiršanos, bet jau paspējusi televīzijas šova laikā bijušajam vīram Romenam Doriakam veltīt divdomīgus vārdus.

Tiklīdz kļuva zināms, ka aktrise Skārleta Johansone iesniegusi šķiršanās prasību, Romēna juristi paziņoja, ka pāra nesaskaņas radušās tādēļ, ka vīrietis vairs nav vēlējies pakārtot savu un viņu divus gadus vecā bērna dzīvi sievas filmēšanās grafikam.

Romēns vēlas bērnam dot īstas mājas, un tas nav iespējams, ik pēc pusgada mainot dzīvesvietu, tāpat vīrietis uzskata, ka ir galvenais cilvēks meitas dzīvē, jo visu laiku rūpējas par viņu, bet Skārleta ir tikai brīvdienu mamma.

Skārleta toties uzskata, ka bērna atrašanās filmēšanās laukumā nav nekas slikts un viņa ar savu darbu rāda meitai labu piemēru.

Johansone paziņojusi, ka izbauda to, ka var darīt darbu, kas viņai sagādā milzīgu prieku. Tāpat, lai gūtu panākumus, viņa ir smagi strādājusi un nedomā atteikties no sava darba augļiem.

Aktrisei ir būtiski meitai parādīt, ka mamma ir neatkarīga sieviete un strādā, lai uzturētu visu ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu