Aktrise Skārleta Johansone izlēmusi pievērsties politikai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Gluži kā aktrises Skārletas Johansones kolēģis Kriss Evanss arī Skārleta pēdējā laikā aktīvi izsaka savu viedokli par politiskiem notikumiem un valdības lēmumiem. Johansoni tik ļoti interesē politiskie procesi, ka viņa nolēmusi pievērsties politiskajai karjerai.

Aktrise Skārleta Johansone intervijā izteikusies, ka cer, ka politisko uzskatu dēļ viņai neradīsies problēmas ar likumu, tāpat zvaigzne ir gatava iesaistīties politiskajā dzīvē, lai spētu ietekmēt cilvēcei būtiskus lēmumus.

Johansone paziņojusi, ka darbošanās politikā viņai nebūs tikai savu interešu apmierināšana, bet viņa uztvers to kā godu, ja reiz tiks ievēlēta kādā amatā.

Šobrīd Johansonei nav brīva laika, ko veltīt politikai, jo viņa audzina divus gadus veco meitiņu un filmējas kino, bet viņa ir nolēmusi tuvāko gadu laikā atrast iespēju veidot arī politisko karjeru.

Par spīti visam Skārleta nekautrējas izteikt savu viedokli, iesaistīties dažādos politiskos gājienos, protesta akcijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu