Stīvens Hokings labdarības akcijā izraugās sev jaunu balsi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Slimības pilnībā paralizētais pasaulslavenais britu zinātnieks Stīvens Hokings labdarības akcijas «Red Nose Day» («Sarkano degunu diena») ietvaros nolēmis izraudzīties sev jaunu balsi, sarīkojot atlases konkursu, kurā piedalījušās tādas slavenības kā Līems Nīsons, Felisitija Džounsa, Bils Geitss un Kailija Minoga.

Sadarbojoties ar labdarības organizāciju «Comic Relief», kas 24.martā Lielbritānijā organizē akciju «Red Nose Day», Hokings nolēma, ka mašīnai, ar kuras palīdzību viņš spēj runāt, nepieciešami uzlabojumi, un robotisko balsi, kādā viņš izteicies pēdējos 30 gadus, varētu aizstāt ar kādas slavenības balss.

Īru aktieris Nīsons mēģināja pārliecināt Hokingu par savu piemērotību šai «lomai» ar monologu savas slavenās filmas «Taken» («Nolaupītā»), bet angļu dziedātāja Džerija Halivela piedāvāja dažādus akcentus.

Komponists Endrū Loids Vēbers acīmredzot nemaz nezināja, kādā atlasē īsti piedalās, domājot, ka runa ir par jaunu mūziklu, kura galvenais varonis būtu Hokings.

Atlasē piedalījās arī Edijs Redmeins, kurš atveidoja Hokingu filmā «The Theory of Everything» («Teorija par visu»), šova «American Idol» producents Saimons Kauels, aktrises Anna Kendrika un Rebela Vilsone un vairākas citas slavenības.

Tomēr galu galā Hokings izvēlējās vienu no pasaulē pazīstamākajām balsīm, kas pieder 84 gadus vecajam britu aktierim Maiklam Keinam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu