Džolija domā, ka simtiem tūkstoši cilvēku var tikt pakļauti seksuāliem uzbrukumiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Andželīna Džolija jau sen nespēj palikt malā, ja pastāv iespēja iesaistīties un risināt cilvēces problēmas. Džolija jau sešpadsmit gadus ir «ANO» labās gribas sūtne un nereti uzstājas ar uzrunām un apmeklē bēgļu nometnes.

Pagājušajā nedēļā aktrise Andželīna Džolija apmeklēja ikgadējo fonda «PSVI» rīkoto pasākumu, fonds cīnās ar seksuālo vardarbību, un tā izveidē reiz iesaistījusies pati Džolija.

Šoreiz savā runā aktrise centās piesaistīt uzmanību seksuālajai vardarbībai kara un konfliktu zonās, kur nereti sekss tiek izmantots kā ierocis.

Džolija vēlas, lai kara laikā izdarītie seksuālie noziegumi netiek aizmirsti, ignorēti, bet tiek izmeklēti un vainīgie saņem sodu.

Andželīna paziņoja, ka šobrīd mēs dzīvojam tādā pasaulē, kur ik dienu simtiem tūkstoši cilvēku var tikt pakļauti seksuālajiem uzbrukumiem.

Fondam «PSVI» nepieciešama palīdzība dažādu lietu izskatīšanā, atrašanā un liecinieku piesaistē.

Ir jāsadarbojas ar kareivjiem, jācīnās, lai likumi darbotos, jo, tikai redzot likuma spēku, seksuālā vardarbība tiks izbeigta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu