Aktrises Skārletas Johansones vīrs komentējis šķiršanos no slavenības

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām aktrise Skārleta Johansone iesniedza tiesā šķiršanās dokumentus, tādā veidā parādot, ka nopietni nolēmusi šķirt savu otro laulību un tā nav mirkļa iegriba. Kamēr pati aktrise nekomentē savu lēmumu, viņas vīrs, trīsdesmit trīs gadus vecais žurnālists Romāns Doriaks labprāt izdevumam «People» atklāja savu notiekošā versiju.

Romāns paziņojis, ka viss notiekošais ir ļoti skumja situācija, īpaši viņu divus gadus vecajai meitiņai, jo, iesniedzot tiesā šķiršanās pieteikumu, aktrise viņu ģimenes darīšanas padarījusi publiskas, kas nav pieņemami.

Doriaks vēlas, lai Skārleta atsauc savu prasību un turpina mēģināt nokārtot nesaskaņas, kā nekā viņiem gadiem ilgi vēl jāaudzina meita un jādalās visos priekos un bēdās, kas skar atvasi.

Skārleta varētu piekrist atlikt šķiršanos, jo pastāv reāla iespēja, ka tiesas prāvas laikā viņa neiegūs iespēju ikdienā audzināt meitu, bet kļūs par brīvdienu mammu, jo filmējoties, ceļojot tieši Romāns ir primārais meitas vecāks, kurš ar to ir kopā diendienā.

Romāns un Skārleta jau no 2016.gada vasaras dzīvo šķirtas dzīves.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu