«Manta» publisko pirmo vēstnesi no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ansamblis «Manta» tuvāko nedēļu laikā plāno izdot savu otro albumu, kura nosaukums būs «Karaliene Anna», informēja ansambļa pārstāve Dita Ābola. Albums varētu tikt izdots marta beigās vai pašā aprīļa sākumā. Tā izdošanai sekos arī koncertturneja. Grupa publiskojusi arī pirmo vēstnesi no plates - dziesmu «Zīme».

Albums esot jau ierakstīts un nomāsterēts. Tas paveikts mūziķa Ingus Baušķenieka mājas studijā. Albums tapis pusotru gadu.

«Baušķenieka dzīvokļstudijā «Bicycle Systems» ir ienestas un iznestas klavieres, izsmēķētas neskaitāmas cigaretes un sašķērēti simtiem metru lentes. Ir notikusi vērienīga fotosesija ar plikiem, iereibušiem cilvēkiem ziemas salā un cīņa par ideālo dizainu. Ir atrasti atbalstītāji, paldies viņiem! Igaunijas plašu fabrika ir pacietīgi pārtaisījusi vinila spiešanas matricas, kamēr beidzot izspiedusi tādu, kas mūs apmierina. «AirPrint» tipogrāfija ir izdomājusi, kā vienā iepakojumā iedabūt divas plates. Visi šie procesi ir aizņēmuši teju pusotru gadu. Tikmēr arī grupā ir notikuši dažādi procesi, kuru dēļ «Manta» pēdējo pusgadu ir pavadījusi tik aktīvi kā hibernējies āpsis,» vēstīts ansambļa «Manta» paziņojumā medijiem.

Grupa «Manta» ir radusies uz kādreizējās grupas «Hospitāļu iela» bāzes, un pašlaik tajā ir apvienojušies bijušais «Hospitāļu ielas» radošais līderis Edgars Šubrovskis un grupas «Gaujarts» solists Edgars Mākens. Kopā ar viņiem grupā spēlē arī Oskars Upenieks un Raitis Viļumovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu