«Triana Park»: Eirovīzijas dziesma ir par pašu nelaimīgu pieredzi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ekstravagantā pašmāju grupa «Triana Park» («Triānas parks») plašākai sabiedrībai pazīstama kļuva tieši pēc saviem neordinārajiem šoviem Eirovīzijas valsts nacionālajos finālos. Šogad grupa kļuva par autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2017» uzvarētāju un jau maijā dosies uz Kijevu pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Sarunā ar TVNET grupas vokāliste Agnese Rakovska, kas ir arī dziesmas «Line» vārdu autore, stāsta, ka tā ir par pašas nelaimīgu pieredzi, tomēr ir saprotama arī plašākā kontekstā.

Ar Agnesi Rakovsku (vokāls), Artūru Strautiņu (ģitāra), Edgaru Viļumu (bungas) un Kristapu Ērgli (basģitāra) runājām arī par daudzajiem darbiem, kas grupai tagad darāmi, par to, ko Eirovīzija viņiem pašiem sniegs. Tāpat grupas dalībnieki atklāj, cik greizsirdīgi bija par Agneses sadarbību ar maestro Raimondu Paulu. Un sarunas noslēgumā pēc Danutas (TVNET) lūguma grupa uzgleznoja sevi uz lielās Eirovīzijas skatuves.

Pilno TVNET interviju ar grupu «Triana Park» skaties šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu