Aktrise Lilija Kolinsa pastāstījusi par savu cīņu ar anoreksiju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pirms pāris dienām aktrise Lilija Kolinsa intervijā pirmo reizi runājusi par piedzīvoto cīņu ar anoreksiju. Pirms pāris gadiem slavenība spējusi atrast spēkus un uzvarēt slimību.

Aktrise paziņoja, ka saslimusi ar anoreksiju laikā, kad viņas tēvs šķīries no pamātes, process presē izraisīja lielu ažiotāžu un radīja jaunajai aktrisei pārdzīvojumus un nemitīgu stresu, kā nekā Lilija saņēma neskaitāmus jautājumus, lasīja dzeltenās preses safabricētos rakstus un viņu izsekoja paparaci.

Foto: Reuters/Scanpix

Atgādinām, ka 2008.gadā populārais dziedātājs Fils Kolinss sāka šķiršanos no savas trešās sievas Oriannas, kas viņam beigu beigās izmaksāja piecdesmit miljonus un ir kļuvis par vienu no skaļākajiem šķiršanās procesiem šovbiznesa vēsturē.

Aktrise izlēma pastāstīt, ka reiz slimojusi ar anoreksiju, jo teju teju uz ekrāniem iznāks viņas jaunā filma «To the bone», kurā Lilija atveido ar anoreksiju slimu meiteni.

Kolinsa uzskata, ka, paziņojot, ka pati sirgusi ar šo kaiti, savam tēlojumam piešķirs personības klātbūtni un parādīs, ka ar šo slimību var saslimt ikviens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu