Aktrises Torijas Spelingas vīrs nedomā maksāt par vecākā dēla izglītību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Torija Spelinga un viņas vīrs Dīns Makdermonts ir piektā kopīgā bērna gaidībās; lai nosvinētu gaidāmā bērna piedzimšanu, pāris rīkoja ballīti, kuras rīkošanā iztērēja četrdesmit tūkstošus dolāru. Tajā pašā laikā Dīns atsakās maksāt sava dēla Džeka, kas dzimis iepriekšējās attiecībās, skolas izdevumus un alimentus.

Dīns Makdermonts iedzīvojies jau simts tūkstošus dolāru lielos alimentu parādos un nedomā maksāt ne alimentus, ne par astoņpadsmit gadus vecā dēla Džeka izglītību, kaut šādu norunu viņš pagājušā gada septembrī noslēdzis ar bijušo sievu.

Džeka māte paziņojusi, ka Makdermonts ne tikai ir viņai parādā lielu summu, bet tāpat viņš ir parādā dēla privātskolai. Sieviete priecājas, ka, pabeidzis vidusskolu, dēls mācīsies koledžā un ir jau saņēmis stipendiju, tātad vairs nebūs atkarīgs no tēva.

Drīzumā Spelingas vīram būs jāstājas tiesas priekša saistībā ar nenomaksātajiem alimentiem, tāpat arī zēna skola plāno vīrieti iesūdzēt tiesā saistībā ar parādu.

Gaidāmā tiesa nav vienīgā, kuru drīzumā būs jāapmeklē Spelingai un viņas vīram, pārim ir nesamaksāti kredītkaršu parādi, un kredītkompānija viņus arī iesūdzējusi tiesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu