Rakovska: Tagad mums kā deputātiem - jāpilda solījumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LTV1

Šorīt Latvijas Televīzijas rīta ziņu raidījumā viesojās grupa «Triana Park», kas vakar vakarā ieguva ceļazīmi uz lielo Eirovīzijas finālu Kijevā, Ukrainā. Grupas kolorītā soliste Agnese Rakovska intervijā atzina, ka blakus lielajam priekam par uzvaru arvien vairāk sāk piezagties arī atbildības sajūta.

«Šobrīd ir ne tik daudz lielāks prieks, kā lielāka atbildība. Mēs jūtamies līdzīgi kā deputāti, kuri sasola un tad nonāk Saeimā,» savas sajūtas raksturojusi Agnese.

«Sāksim nopietni strādāt pie tā, kas gaidāms,» piebilduši grupas dalībnieki.

Savukārt šova «Supernova 2017» žūrijas loceklis Kaspars Roga īsā intervijā atzinis, ka šis bijis ļoti sīvs fināls un uzvarētājs nebija paredzams.

«Konkurētspējīgākais fināls! Visas dziesmas un izpildītāji bija labā līmenī,» tā Roga. «Domāju, ka «Triānas parka» dziesma «Line» būs konkurētspējīga radiostacijās arī ārzemēs. Jāatzīmē, protams, arī Ludviga un «My Radient You» dziesmas. Visas četras būtībā. Ja grupa labi pastrādās Eirovīzijas kontekstā, uzreiz pēc tās izdos kādu jaunu singlu, ir izredzes varbūt braukt ar koncertiem pa Eiropu.»

Arī pati grupa atklāj, ka sapņo par panākumiem ārzemēs.

«Mēs skatāmies Skandināvijas virzienā. Mums kāds teica, ka arī japāņiem patīk Eirovīzija

piebildusi Agnese Rakovska.

Starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss šogad notiks Ukrainas galvaspilsētā Kijevā – pusfināli 9. un 11. maijā, bet fināls 13. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu