Dž. K. Roulingai palūgts savā savrupnamā izmitināt 18 bēgļus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dž. K. Roulinga ir viena no Anglijas bagātākajām sievietēm, tāpēc nav brīnums, ka laiku pa laikam viņa saņem dažādus lūgumus pēc palīdzības. Šoreiz rakstniecei palūgts savā savrupnamā izmitināt astoņpadsmit bēgļus.

Petīcija ar šādu netipisku lūgumu parādījusies «change.org» mājas lapā, tās autors Markus Orelis paziņojis: tā kā Dž. K. Roulinga atbalsta atvērtu robežu politiku un bēgļus, tad viņai vajag arī atbalstīt bēgļus, izmitinot vismaz astoņpadsmit cilvēkus savā savrupnamā.

Vīrietis raksta, ka Roulingas mājā ir astoņpadsmit brīvas istabas, kurās var izmitināt astoņpadsmit cilvēkus, savukārt uz sievietei piederošās zemes var izveidot pagaidu bēgļu apmetnes.

Markus vēlas, lai četrpadsmit no astoņpadsmit cilvēkiem būtu vīrieši, jo vairums no bēgļiem, kuri ierodas Anglijā, ir jauni vīrieši.

Petīciju parakstījuši jau trīsdesmit tūkstoši cilvēku, bet pati Roulinga vēl nav komentējusi ne tās izveidi, ne izskanējušo lūgumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu