«Supernovas» finālisti Daņeļeviču atbalsta Ļedjajeva «Jaunā paaudze»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vairākas šā gada LTV šova «Supernova» fināldziesmas vieno reliģiska rakstura konteksts. Gan «My Radient You» dziesmā teksts vēsta par radītāju, gan Laura Valtera «From above...», gan Mika Dukura «Spiritual Priest», gan, protams, jaunās Santas Daņeļevičas dziesma «Your Breath», kurā ļoti burtiski tiek slavēts Dievs tas Kungs. Turklāt Santai, kā izrādās, ir liela atbalstītāju armija - populārā kristiešu baznīca «Jaunā paaudze», kuras līderis ir dažādi vērtētais Aleksejs Ļedjajevs.

«Youtube» publicēts video, kurā redzams, kā Ļedjajevs savā svētdienas dievkalpojumā aicina uz skatuves Santu un paredz viņai vietu lielajā finālā Ukrainā.

Minētā dievkalpojuma beigās sanākušie pulcējās ap jauno solisti, uzliek viņai uz galvas rokas un lūdzas – lai talantīgā dziedātāja kļūtu par konkursa uzvarētāju. Video šo brīdi var vērot no 1. st. 30. min.

Foto: Ekrānuzņēmums

Daņeļeviča jau vairākus gadus ar Dievu to Kungu slavinošām dziesmās uzstājas «Jaunās paaudzes» dievkalpojumos, un viņa arī kāpusi uz laicīgām skatuvēm. 2014. gadā viņa ar Raimonda Paula dziesmu «Ja tebja risuju» uzstājās Ukrainas TV šovā «X Faktors».

Dziesmu konkursa «Supernova 2017» fināls LTV izskanēs svētdienas, 26. februāra, vakarā, un tajā par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijā cīnīsies grupas «Triana Park» un «My Radiant You», kā arī izpildītāji The Ludwig un Santa Daņeļeviča.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu