Olīvija Vailda, pateicoties jaunajam matu garumam un krāsai, maina imidžu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Olīvija Vailda tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām Holivudas aktrisēm, daudzas dāmas jūsmo par viņas brūnajām matu cirtām un vienkāršo, bet sievišķīgo izskatu. Nu viss mainījies, aktrise nogriezusi skaistos matus un mainījusi imidžu.

Wannabe Debbie Harry wannabe.

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Olīvija Vailda nogriezusi savas garās matu cirtas un nu lepojas ar īsu karē griezumu, jaunajai frizūrai pievienojas arī jauna matu krāsa, slavenība nokrāsojusi matus platīnblondus, tādā veidā mainoties līdz nepazīšanai.

Oh what's up, BLONDE LIFE ?

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

Aktrises fani, ieraugot slavenības publiskotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, bija pārsteigti par redzētajām izmaiņām, un tikpat daudzi, cik pārmaiņas novērtēja pozitīvi, tikpat daudzi par tām ir šokēti.

Matu krāsu slavenība izlēma mainīt, jo viņas matu krāsa un griezums līdzinājās Amerikas pirmās lēdijas Melānijas Trampas frizūrai, izskatās, ka arī matu garumu slavenība krasi samazinājusi, lai nebūtu nekādas līdzības ar Melāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu