«Weekend Baltic» izziņo Armin van Buuren, Alesso, Alan Walker...

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Lielākais deju mūzikas festivāls Baltijā, «Weekend Festival Baltic» šovasar no jauna satricinās Pērnavas pludmali. Pirmie savu dalību festivālā apstiprinājuši pasaulē vadošie dīdžeji: Armin van Buuren, Alesso, Alan Walker un daudzi citi. Festivāla tematika šogad izvēlēta pavisam krāšņa – «Neon edition», kas uz trīs dienām pārvērtīs Pērnavas pludmali košā enerģijas lādiņā.

Trīs dienas, no 3. līdz 5. augustam uz dažādām skatuvēm kāps desmitiem pasaulē labāko elektroniskās mūzikas izpildītāju un sniegs klātesošajiem neaizmirstamu šovu.

Kā ierasts, «Weekend Baltic» festivāla māksliniekus izziņo vairākos etapos. Kā pirmie no šī gada festivāla mākslinieku saraksta tiek piedāvātas deju mūzikas zvaigznes, kuru dziesmas kaut reizi radio būs dzirdējis ikviens. Tie ir: viens no populārākajiem dīdžejiem un deju mūzikas leģenda Armin van Buuren, kuru DJ Magazine jau piecas reizes nosaucis kā labāko dīdžeju pasaulē; zviedru dīdžejs Alesso, kura hits «Heroes» ir iekarojis visu lielāko deju mūzikas radio topus un kuru Madonna ir nodēvējusi par «nākamo lielo deju mūzikas zvaigzni», kā arī Alan Walker, kura hitus «Faded» un «Sing Me To Sleep» zina ikviens un kurš nu jau pretendē uz prestižo Brit Award balvu.

Mākslinieku sarakstu papildina arī tādas zvaigznes kā Kungs – dīdžejs un producents no Francijas, kurš iekarojis popmūzikas skatuvi ar hitu «This Girl»; deju mūzikas trijotne no ASV – Cheat Codes; viens no hardstyle izcilākajiem pārstāvjiem Brennan Heart; angļu dīdžejs Sub Focus; Madison Mars, kurš tikko parakstīja ierakstu līgumu ar Don Diablo pārstāvjiem un kurš pats ir no Pērnavas, kā arī Tungevaag&Raaban un Macky Gee, kuri festivāla apmeklētājiem ir jau labi pazīstami.

Grandiozais festivāls šogad piedzīvos vairākas izmaiņas. Lielākā no tām būs festivāla teritorija, kuru šogad plānots būvēt tuvāk pilsētas molam. Plānota arī atrakciju teritorija un kempinga zona. Pērnavas pludmalē būs 3 skatuves, uz kurām kāps ap 60 māksliniekiem trīs festivāla dienu garumā.

Nākošais izziņošanas etaps gaidāms jau 13. februārī.

Reģistrēšanās biļešu iepriekšpārdošanai, kura dod iespēju iegādāties biļetes par īpašu cenu, ir sākusies www.weekendbaltic.com. Tā dos iespēju iegādāties festivāla 3 dienu biļetes ar 20 eur atlaidi – 95 eur (regulārā biļetes cena ir 115 eur), kā arī 2 dienu biļetes – 85 eur (regulārā biļetes cena ir 105 eur). Biļešu iepriekšpārdošana sāksies 13. februārī plkst. 9:00, savukārt publiskā visu biļešu pārdošana gaidāma 20. februārī.

www.weekendbaltic.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu