«Willow Farm» izdod albumu «Dom na graņice Raja»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rekurzeme.lv

Liepājā, klubā «Vecais vikings» trešdien, 18. janvārī, plkst. 19, notika mūzikas albuma «Dom na graņice Raja» prezentācija, ko izdod grupa «Willow Farm», sadarbojoties ar dzejnieci Margaritu Belaju no Maskavas.

Albumā tapšanā apvienojās Liepājas mūziķi un dzejniece no Maskavas. «Albums ir par pašu galveno - par cilvēciskajām attiecībām. Par draudzību, mīlestību, sapratni un uzticēšanos. Un arī par nesaprašanos, protams. Par nesaprašanos, kuras dēļ ir slikti ne vien mums pašiem, bet arī mūsu mazajai planētai. Un vēl albums ir par cerību. Beigās viss būs labi. Ja vien esam kopā, tad ar visu varam tikt galā. Un tā tad arī ir laime,» pauda albuma koncepcijas un dziesmu tekstu autore Margarita Belaja.

Albuma mūzikas autori ir Emīls Dreiblats, Viktors Boks, Edgars Silacērps, Ikars Ruņģis, vienu dziesmu sarakstījis pazīstamais komponists no Maskavas Andrejs Zeļenskis.

Ieraksta tapšanā piedalījās kopumā 33 mūziķi no desmit dažādām grupām - grupa «Willow Farm» pilnā sastāvā, Egons Kronbergs, Tomass Kleins, Ainars Virga, Jānis Strazds, Andris Ērglis, Lolita Novikova, Aivars Meijers, Ainars Pūpols, Dzintars Beitāns un daudzi citi.

Gandrīz visas albuma dziesmas ierakstītas skaņu inženiera Egila Meža studijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu