Elvisam 82!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

8. janvārī visā pasaulē tiek atzīmēta rokenrola karaļa Elvisa Preslija 82. dzimšanas diena. Lai arī karalis jau miris, viņš joprojām ir viena no slavenākajām popkultūras ikonām - viņa Greislendas mājas Tenesī štatā ik gadu apmeklē vairāk nekā 600 tūkstoši cilvēku.

Arī Latvijā, Liepājas klubā «Fontaine Palace» notika svinības par godu rokenrola karaļa dzimšanas dienai. Uz kluba skatuves 6. janvārī kāpa igauņu rockabilly apvienība «Boogie Company».

Tiek uzskatīts, ka Elviss nomira 1977. gada 16. augustā savā Memfisas savrupmājā un dienu vēlāk turpat Memfisā arī tika apbedīts. Taču nepaiet ne gads, lai neparādītos jaunas sazvērestības teorijas, kuru galvenais vadmotīvs – rokenrola karaļa nāve ir inscenēta, patiesībā viņš ir dzīvs un kuru katru brīdi atgriezīsies. Elvisu ir redzējuši gan Argentīnā, gan Paragvajā, gan Kanādā, gan Amerikā, gan Eiropā, gan Āzijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu