Karalieni Elizabeti II reiz gandrīz sašāvis sargs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Nav noslēpums, ka Bekingemas pili ik dienu un nakti uzrauga vairāki sargi, tomēr izrādās, ka gadās arī tā, ka sargi, veicot savus pienākumus, sajauc pat pils iemītniekus! Biedējošu pieredzi piedzīvojusi pat Lielbritānijas karaliene Elizabete II.

Lielbritānijas karalienei Elizabetei ļoti patīk doties vēlās vakara pastaigās, tāpēc brīžos, kad viņai nenāk miegs, karaliene dodas pastaigā pa Bekingemas pils dārziem.

Reiz karaliene Elizabete devusies paelpot svaigu gaisu īpaši vēlu - trijos naktī. Viens no tā brīža pils sargiem tumsā pamanījis personas ēnu un jau grasījies uzbrukt, ziņo britu izdevums «The Times».

Sargs domājis, ka pils teritorijā iekļuvis kāds ziņkārīgs karaliskās ģimenes fans, un kliedzis: «Kas tur ir?» Viņam par pārsteigumu izrādījās, ka tā ir karaliene.

Notikušais bijis kas negaidīts ne tikai sargam, bet arī Elizabetei - vīrietis karalienei esot atklājis, ka viņš gandrīz viņu sašāvis. Tomēr Viņas Majestāte notikušo uztvēra ar humoru un mierināja sargu, sakot, ka nākamreiz viņa centīsies dot kādus mājienus par savām vēlajām pastaigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu