Ja Jaungadu sagaidi ar TV pulti rokās: programmu un kino ceļvedis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Tas notiek tikai vienreiz gadā – Jaungada sagaidīšana, un šis laiks arī televīziju kanālos solās būt brīnumu piepildīts! Iepazīsti jau laikus TV izklaides programmu, gada atskatu, koncertu un kino piedāvājumu, lai nākošo gadu sagaidītu tā, kā vēlies! Turklāt būtiski ir zināt, kā tevi spēs izklaidēt televīzijas arī 1. janvārī!

 
Foto: publicitātes

LTV gadumijas programma: gada notikumi, sirdsdziesma, Vecgada šovs

Vecgada rītā, 31.decembrī, pulksten 10:35 lelle Lupe raidījumā «Teātris.zip bērniem» mazos TV skatītājus aicina uz slidotavu, kas uzbūvēta uz Nacionālā teātra skatuves! Izrāde «Sudraba slidas» ir stāsts par draudzību un spēju realizēt pat vissarežģītākos sapņus. Pirms izrādes, kas LTV1 ēterā būs skatāma pulksten 10:45, raudzīsim, kā gaismu meistari un skatuves inženieri, kuri izrādē skatītājiem nav redzami, mums uzbur brīnumu pasauli un kā viņiem palīdz tehnika.

Pulksten 17:00 LTV1 ēterā skatāma dokumentālā filma «Venēcijas divas sejas». Tā atklās, kādas dabas bagātības slēpj Venēcijas lagūnas, kas ir mājvieta apbrīnojamai savvaļas dažādībai, sākot ar sūkļiem un jūras anemonēm, līdz šaudīgām adatzivīm un mirgojošiem astoņkājiem. Lagūnā var sastapt arī eksotiskus putnus, savukārt slepenie dārzi ir slēptuves meža caunām un gekoniem, kamēr lauku piekūni par kāzu un medību telpām izvēlējušies pamestus klosterus.

Pēc filmas, pulksten 18:20, būs skatāms Latvijas Televīzijas Ziņu dienesta sagatavotais Gada notikumu apskats. Atsauksim atmiņā svarīgākos aizejošā gada notikumus, kas norisinājušies gan Latvijā, gan pasaulē.

Tam sekos skatītāju iemīļotā raidījuma «Latvijas sirdsdziesma» Vecgada vakara koncerts, kas LTV1 ēterā būs skatāms pulksten 19:25. Jauno gadu ieskandinās Normunds Zušs un ansamblis «Dzeguzīte», allaž jautrais «Rumbas kvartets», decembra gaviļnieks Dainis Skutelis, romantikas pilnie «Lauku muzikanti» un pārbaudīta vērtība - grupa «Klaidonis»! Būs arī sirsnīgas sarunas ar viesiem.

Aizejošā gada pēdējās stundas Latvijas Televīzija un Latvijas Radio aicina pavadīt kopā ar valsts izcilākajiem solistiem, grupām un instrumentālistiem izsmalcinātā, ugunīgā un pārsteigumiem bagātā Vecgada koncertā «Laimīgu Jauno gadu!». Vecgada koncerts LTV1 un Latvijas Radio 1 ēterā sāksies 31.decembrī pulksten 21:10. Pēc pusnakts LTV1 skatītāji varēs droši iesoļot Jaunajā gadā kopā ar raidījumu «Maģiskā horoskopu nakts», kurā Latvijas Televīzijas ētera personības gan pa jokam, gan nopietni vēstīs, ko mums Ugunīgā Gaiļa gadā sola horoskopi.

Jaunā gada rītā no pulksten 7:00 līdz 11:00 paši mazākie Latvijas Televīzijas skatītāji varēs nodoties animācijas seriālu un bērnu raidījumu skatīšanās priekam. LTV1 ēterā cita pēc citas būs skatāmas animācijas seriālu «Jakari», «Mārtiņš Labrītiņš», «Mia un es», «Molangs un Piu Piu» un «Bings» sērijas, raidījumi «Kas te? Es te!» un «Zīmē, līmē, dari pats!», kā arī Popstudijas «Jūras akmentiņi» koncertizrāde «Mēs».

Jaunā gada pirmo dienu ar izcilākajiem skaņdarbiem, pulksten 12:15, ieskandinās prestižākais ikgadējais klasiskās mūzikas notikums - Vīnes filharmoniķu Jaungada koncerts. Pie diriģenta pults šogad Gustavo Dudamels, kurš ir līdz šim jaunākais diriģents, kuram ir tas gods diriģēt Vīnes filharmoniķu orķestri Jaungada koncertā.

Savukārt vakara izskaņā, pulksten 21:15, skatītājus priecēs spēlfilma «Džimlai rūdi rallallā» par veco ļaužu pansionāta iemītniekiem, kuri gadiem ilgi jūtas nevienam nevajadzīgi un traucējoši, un viņu trako ideju - atteikties no pensijām un brīvprātīgi doties armijā, tā glābjot valsti finanšu krīzes laikā un aizraujoši pavadot dzīves pēdējos gadus.

 
Foto: publicitātes

TV3 svētkos dāvina muzikālas programmas, nopietnus un ironiskus gada apskatus, ielūkošanos nākotnes prognozēs

TV3 Ziņas un Nekā Personīga piedāvā: Apskats 2016.

Šogad TV3 Ziņu un Nekā Personīga komandas apvienojās, veidojot aizejošā gada apskatu ļoti svinīgā atmosfērā atjaunotajā Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā, kura jaunatklāšana arī bija viens no šā gada skaistākajiem mirkļiem.

Līdz ar Brexit, Trampa uzvaru ASV prezidenta vēlēšanās un Pirātu partijas nākšanu pie varas Islandē sākusies jauna pasaules kārtība, kur populisms svin uzvaru pār demokrātiju. Vai Latvija tam ir gatava un kā ar to tiksim galā? Pasaules notikumu kontekstā paskatīsimies arī uz pašmāju notikumiem, kas ietekmē mūsu katra dzīvi.

Šogad netrūka arī nejēdzību – Kr.Barona ielas remonts, kapu tramvaja būvēšanas plāni, armijas un policijas iepirkumi un citi. Ielūkosimies sporta nedienās, kas šogad piemeklēja gan hokejistus un olimpiešus, gan lika visai pasaulei runāt par mildronātu. Priecāsimies par paralimpiešu sasniegumiem.

2016. noteikti varam saukt par kino gadu, jo, atzīmējot Jāņa Streiča jubileju, pie skatītājiem nonāca vairākas jaunas filmas. Mēs parādījām, ka grūtos brīžos esam vienoti un izpalīdzīgi – dodoties kopīgi meklēt pazudušos bērnus, ziedojot smagi slimajiem, lai viņi varētu saņemt palīdzību, ko valsts nesniedz. Kopīgi uz aizvadītā gada spilgtākajiem notikumiem atskatīsimies 31. decembrī plkst.19:00 kanālā TV3!

Bez Tabu horoskopi

Raidījums Bez Tabu ar skatītājiem būs kopā arī Vecgada vakarā, kad kopā ar Latvijā pazīstamiem astrologiem ielūkosies zvaigznēs, lai redzētu, ko nesīs Ugunīgā Gaiļa gads. Kādas vēsmas tas ienesīs pasaulē un Latvijā? Kurām horoskopa zīmēm ieteicams mainīt darbu, kuru gaida paaugstinājums, bet kuru – tikai jauni izaicinājumi? Kam vislabākā atpūta gaidāma vasarā pludmalē, bet kuram būs lietderīgi ieritināties dīvānā un atpūsties rudens lietavu laikā? Kāds gads mums gaidāms mīlestības un seksa jomā – kurš gribēs mīlēt savu sirdsāķīti, kam prāts nesīsies pie jauna partnera? Svētku raidījumā būs arī muzikāli pārsteigumi! Aizraujoši, smieklīgi, ar humoru un intrigu par 2017. gadu – Bez Tabu 31. decembra vakarā plkst. 20:00!

Krāšņi tērpi, populāri mākslinieki un iemīļotas dziesmas – tas viss Vecgada vakarā!

Šajā koncertā ar dziesmu spēles elementiem uz skatuves satiksies lieliska komanda – TV personība Baiba Sipeniece-Gavare, mūziķi Uldis Marhilēvičs un Normunds Jakušonoks un tērpu māksliniece Elita Patmalniece –, kā arī daudzi pazīstami dziedātāji un Latvijas lielāko teātru aktieri –Latvijas Nacionālā, Dailes, Liepājas un Valmieras teātru aktieri, dziedātāji Viktors Lapčenoks, Olga Rajecka, Māra Upmane-Holšteine, Samanta Tīna, Mārtiņš Ruskis, Suitu sievas, grupa Pērkons u.c. Baudiet svētku sajūtu ģimenes lokā vai kopā ar draugiem, klausoties un izdziedot sirdij tuvas un mīļas dziesmas! Koncertspēle Es šonakt būšu laimīgs! būs skatāma 31.decembra vakarā plkst. 21:00 kanālā TV3!

TV3 aicina skatītājus uz balli Cabaret noskaņās

Grandiozā šovā par godu TV3 pilngadības svinībām piedalās mūziķi, solisti, dejotāji, aktieri, akrobāti. Cabaret sniegs iespēju izdzīvot saldo brīdi, kad jaunības dullums mijas ar maksimālismu un iedomas ar realitāti. Izrādē sāks īstenoties sen lolotais sapnis par patstāvību, tādēļ ikvienam būs iespēja nobaudīt līdz šim neatļautos augļus.

Karstasinīgais orķestris aizvedīs muzikālā ceļojumā no visiem pazīstamiem džeza ritmiem līdz pat retāk dzirdētām un elpu aizraujošām melodijām. Cabaret dīvas Elza (Elza Rozentāle) un Žustīne (Aija Vītoliņa) iejutīsies dažādu laiku tēlos un palīdzēs izdzīvot sen aizmirstas sajūtas, savukārt jaunais un talantīgais Rafaels (Ralfs Eilands) dāvinās jums savu neizsīkstošo enerģiju, kā arī pārvērtīs šo pilngadības balli par kopīgu dzīves svinēšanu ar aizraujošām dziesmām un dejām. Mākslinieki pilngadības ballē ļaus ielūkoties līdz šim liegtajā pasaulē, kur valda bezrūpīga rotaļa, kur skaistas meitenes raida pavedinošus skatienus, kur tevi sāk uzskatīt par pieaugušu. Pasākuma košumu papildinās akrobāti un dejotāji, kā arī citi pārsteigumi. Prieks un jautrība TV3 pilngadības ballē Cabaret noskaņās jau 1. janvārī plkst. 00:10 kanālā TV3!

Kristapa Rasima monoizrāde

Kristapa Rasima muzikālā monologa Personības dalīšanās galvenais varonis ir talantīgais aktieris un Izklausies redzēts 2. sezonas uzvarētājs, kurš skatītājiem atrādīs savu daudzšķautņaino personību. No skatuves līdz ekrānam, cauri dzīves atziņām, dziesmām, nospēlētām un vēl nenospēlētām lomām – tas viss atrodams Kristapa Rasima muzikālajā monologā Personības dalīšanās. Izrādē sastapsim slaveno Jezupu, varēsim novērtēt Kristapa muzikālās dotības, būs labs humors un leģendārais Mixeri hits Esi reāls, kurš pēc lieliskā numura Izklausies redzēts kļuvis par vienu no aktiera firmas zīmēm. Kristapa Rasima monoizrāde 1. janvārī plkst. 1:45!

Bez Tabu Gada balva 2016

1. janvārī plkst. 19:35 Bez Tabu piedāvās ikgadējo veselīgas ironijas un humora piesātināto Gada Balvas pasniegšanas ceremoniju – atceroties un godinot gada lielākās nejēdzības un to autorus. Tautai jāzina savi varoņi, tāpēc sumināsim tos dažādās nominācijās un sniegsim iespēju saņemt Alda Stroda veidoto plastilīna pērtiķīti. Šā gada spilgtākie notikumi un personības varēs cīnīties par balvām tādās nominācijās kā Gada tautas kalps, Gada dziedinātava, Gada saimnieks, Gada policists, Gada prece, Gada dienests, Gada remonts, Gada pakalpojums, Gada pašvaldība. Varam pačukstēt, ka šogad par balvām cīņa būs ļoti sīva, jo esam apkopojuši daudzus balvas cienīgus notikumus. Piemēram, par Gada preces 2016 nomināciju cīnīsies Rimi un viņu speciālās nūjošanai paredzētās nūjas, kas, kā izrādās, nemaz nav domātas nūjošanai; Maxima un viņu Optima līnijas alus, kas priecē daudzus izslāpušos, jo ir pat lētāks par ūdeni; Policijas automašīnas, kuru krāsojums, kā izrādās, neatbilst valsts standartam un patiesībā nevarētu iziet tehnisko apskati.

Apbalvošanas ceremoniju ar savu klātbūtni pagodinās Flame & the Rolltones, Elza Rozentāle, Rīgas Modes un Baložu pilsētas kultūras nama senioru vokālais ansamblis Atvasara. Nepalaidiet garām Bez Tabu Gada balvu 1. janvārī plkst. 19:10 TV3!

 

Vecgadā kanāls LNT piedāvās gada apskatu, koncertu un filmas!

LNT Brokastis modinās un izklaidēs!

31. decembra un 1. janvāra rītā plkst. 9.00 tradicionāli rosīsies LNT Brokastu komanda, kura vēstīs par dažādiem svētku notikumiem! LNT Brokastu žurnāliste Rūta Dvinska: «Mans aicinājums šajā gadu mijā ir atrast laiku, pirms mesties trakā Vecgada ballītē, apsēsties ar vismīļākajiem, vistuvākajiem pie vakariņu galda, pārrunāt aizgājušā gada notikumus, pakavēties atmiņās, pasmieties, ja vajag paraudāt, pasapņot par gaidāmo gadu, uzkrāt spēkus svinībām! Tā šogad darīšu es: tikai tad, kad pilnīgā mierā un nesteidzīgi būs ieturētas svētku vakariņas mājās, došos pie draugiem un metīšos svētku virpulī ar šampanieti, konfeti un visu pārējo, kas piederas Jaungada sagaidīšanai! Lai mierīgi, lai priecīgi, lai sirsnīgi un mazliet traki!»

LNT Ziņu gada apskats

LNT Ziņu dienests izvērtēs 2016. gadu, kurā piedzīvots tik daudz notikumu! Latvijā ir nomainījušies valdības vadītāji, dibinātas jaunas partijas un esošajām mainīta vadība, mūsu valsts uzņemta Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijā (OECD), bijuši skaļi piketi dažādās nozarēs. Kultūras dzīvē svinēta Raimonda Paula 80. jubileja, atvērts renovētais Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, bet sportā aizvadītas vasaras olimpiskās spēles Riodežaneiro un sekots basketbolista Kristapa Porziņģa panākumiem NBA. Pārsteidzis ne tikai Lielbritānijas balsojums par izstāšanos no Eiropas Savienības, bet arī Donalda Trampa uzvara ASV vēlēšanās un bēgļu krīzes radītās sekas. Ikvienam interneta lietotājam ir arī iespēja kanāla LNT mājas lapā lnt.lv piedalīties gada notikumu apskata veidošanā, aizpildot anketu. Aptaujas rezultātus uzzināsiet LNT Ziņu gada apskatā 31. decembrī plkst. 20.00 kanālā LNT!

Dziesmas cauri laikiem

Latvijas pazīstamākā mūzikas ierakstu kompānija Mikrofona ieraksti šogad atzīmēja savu 20 gadu jubileju, un tās dibinātāji ir profesionāla žurnāliste Elita Mīlgrāve un dzejnieks, mūziķis Guntars Račs. Micrec jubilejas lielkoncerts būs kā pārskats par to, kas latviešu mūzikā noticis pēdējo 20 gadu laikā. Visus šos gadus kompānija un tās mākslinieki ir bijuši neatņemama Latvijas populārās mūzikas sastāvdaļa, un koncertā oriģinālajos izpildījumos izskanēs šā laika lielākie hiti. Koncertā piedalīsies Laima Vaikule, Prāta vētra, Aija Andrejeva, Uldis Marhilēvičs, Ieva Akurātere, Olga Rajecka, Musiqq, bet bet, Pērkons, Menuets, Labvēlīgais tips, Līvi&Buks, Ivo Fomins, Viktors Lapčenoks, Dzeguzīte, Normunds Rutulis, Sestā jūdze, Kristīne Prauliņa, Turaidas roze, Haralds Sīmanis, Relicseed, 3 tenori, Zodiac, Ivo Fomins, Credo, Valters&Kaža, Tumsa, Igo un citi viesi. Izbaudiet neaizmirstamas dziesmas un atkalredzēšanos ar dažādiem mūziķiem jau plkst. 21.30 kanālā LNT!

Gadu mijā varēsiet ieklausīties Ministru prezidenta Māra Kučinska un Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa uzrunā, kā arī izbaudīt Jaunā gada svētku uguņošanu 11. novembra krastmalā.

Svētku laikā lielisku filmu izlase

Vecgada dienā, 31. decembrī, LNT skatītājiem no plkst. 11.50 līdz plkst. 12.00 būs iespēja izbaudīt lielisku animācijas filmu par polārlāci Bernardu, kura milzīgā ziņkārība sagādā viņam daudz piedzīvojumu un smieklīgu brīžu. Plkst. 12.10 gaidāma aizraujoša komēdija Lieliskā kompānija (In Good Company), kuras varonim Denam jāpiedzīvo ne vien pazeminājums darbā, bet arī jāsamierinās, ka viņa jaunais priekšnieks satiekas ar viņa burvīgo meitu Aleksu, kuras lomā iejūtas neatvairāmā Skārleta Johansone!

Dienas turpinājumā izbaudiet filmu visai ģimenei – Eglīšu 3. daļu, kas gaidāma plkst. 14.20, bet pēc tam plkst. 16.15 skatieties Mistera Bīna brīvdienas, kurās netrūks smieklīgu situāciju saulainajos Francijas dienvidos! Savukārt plkst. 18.00 baudiet Bridžitas Džounsas dienasgrāmatu, kuras galvenā varone Bridžita, pienākot Jaunajam gadam, apņemsies beidzot sakārtot savu dzīvi!

1. janvārī plkst. 13.15 izdzīvojiet komēdiju Mammas 3, kas, apvienojot labākās abu pirmo filmu daļu tradīcijas, kļuvusi par aizraujošu, skaistu, lirisku un jautru stāstu par trim mammām Vecgada vakarā mazā Eiropas pilsētiņā. Pēc tam plkst. 14.55 baudiet Tomasa Krauna afēru ar lielisko aktieri Pīrsu Brosnanu galvenajā lomā. Savukārt vakarā plkst. 18.00 ļaujieties filmas Bridžita Džounsa: saprāta robeža galvu reibinošajiem Bridžitas un satriecošā Dārsija piedzīvojumiem!

 
Foto: publicitātes

Pavadi veco gadu kā supervaronis kopā ar TV6!

Spoži aktieri ikoniskās filmās – X cilvēku triloģija

TV6 Vecgada dienā no 15:50 piedāvā saviem skatītājiem pirmās trīs X cilvēku filmas, kas bija pirmā šo supervaroņu atdzīvošanās ekrānos un iesāka jaunu supervaroņu ēru kino un TV ekrānos. Šobrīd jau šīs filmas par cilvēkiem – mutantiem ar īpašām spējām kļuvušas gluži ikoniskas.

X cilvēku filmas veidojusi izcila komanda, kas saņēmusi ļoti daudz starptautisku apbalvojumu teju visās iespējamās kategorijās – no režijas, scenārija un aktierspēles līdz pat kostīmiem un grimam. Un kā nu ne, ja pirmo divu filmu režisors (viņš režisējis un producējis arī citas jaunākās X cilvēku sērijas filmas) ir četrkārtējais EMI balvas nominants, daudz starptautisku atzinību saņēmušais Braiens Singers (Bryan Singer).

Arī aktieru ansamblis ir leģendārs: Hjū Džekmens (Hugh Jackman), kas ir viens no nopelniem bagātākajiem aktieriem, par savu darbu saņēmis teju 100 apbalvojumus un nominācijas, sers Patriks Stjuarts (Patrick Stewart), kurš ne vien filmējies aptuveni 150 lomās, bet arī saņēmis bruņinieka titulu, Ians MakKelens (Ian McKellen), Halle Berija (Halle Berry), Framke Jensens (Famke Janssen), Džeims Marsdens (James Marsden) un citas zvaigznes.

Pirmā X cilvēku filma (plkst. 15:50) sākas netālā nākotnē, kad bērni dzimst ar īpašu «X faktoru» gēnos, kas viņiem piešķir īpašas spējas un padara par mutantiem. Šai pašā laikā senators Roberts Kellijs rīko jaunu holokaustu. Viņam pretī stājas mutanti un viņu agrākie draugi – Ēriks Lenšers ar iesauku Magneto un profesors Čārlzs Havjers. Kamēr Havjers cenšas izbeigt naidu pret mutantiem mierīgā ceļā, Magneto mēģina stāvokli glābt ar ierīci, kas paātrina mutācijas procesus visos cilvēkos, lai visi būtu vienlīdzīgi. Lai apturētu Magneto, Havjers saaicina īpašus mutantus, ko dēvē par X-cilvēkiem. Tikmēr uzrodas divi noslēpumaini mutanti – varenais un agresīvais Logans bez pagātnes un jaunā Rouga. Viņu personiskie meklējumi liek viņu ceļiem krustoties ar Havjeru un Magneto, bet kādā nolūkā?

Filma X cilvēki 2 (plkst.17:40) mutantiem-supervaroņiem ir ļoti smaga. Sabiedrība nekad nav pieņēmusi X-cilvēkus – ar pārdabiskām spējām apveltītus mutantus. Taču vēl nekad viņi nav ienīsti un atstumti tik ļoti kā tagad, kad ir nogalināts valsts prezidents un liekas - to paveicis ir kāds X-cilvēkiem līdzīgais. Supervaroņiem ir jāatrod slepkava savējo vidū. Bet kā lai to izdara, ja dažādas organizācijas dara visu, lai mutantus kontrolētu un apspiestu?

X cilvēki. Pēdējā sadursme (plkst.20:05) tiks meklētas «zāles» pret mutācijām, un tas draud sagrozīt vēstures gaitu. Mutantiem pirmo reizi ir izvēle – saglabāt savu unikalitāti, kaut arī tā viņus atsvešina un nošķir no apkārtējiem, vai arī atteikties no savām spējām un kļūt par cilvēkiem. Mutantu vadoņu viedokļi atšķiras – Čārlzs Ksavjērs sludina iecietību, savukārt Magneto tic, ka jāizdzīvo stiprākajam. Domstarpību rezultātā izceļas karš, kam jādara gals visiem kariem.

Gandrīz dokumentāla supervaroņu filma Hronikas veidotāji (Chronicle)

Plkst 14:20 stāstus par cilvēkiem ar īpašām spējām ievadīs found future stilā veidotā filma Hronikas veidotāji plkst. 14:20. Skatoties filmu, rodas sajūta, ka vēro un dzīvo līdzi trīs vidusskolēnu pašu filmētam materiālam par to, kā viņi atklāj kaut ko ļoti neparastu, kas apvelta viņus ar pārdabiskām un neizprotamām spējām. Kad trijotne mācās kontrolēt savas spējas un izmantot tās savā labā, viņu dzīve sāk kļūt nekontrolējama un virsroku gūst puišu rakstura tumšā puse. Filmas uzņemšanas veids nevilšus arī skatītājam liek sev uzdot jautājumu – kā es rīkotos, ja iegūtu īpašas spējas?

Vakara noslēgumā asa sižeta piedzīvojumu komēdija Jaunie Supervaroņi (Kick-Ass) Ar Nikolasu Keidžu

No plkst 22:00 TV6 varēs vērot stāstu par to, kā klājas, ja t ev gribas būt supervaronim, taču nekādu īpašo spēju nav. Deivs ir gluži parasts pusaudzis, kas dievina komiksus. Daži viņu pat sauktu par jefiņu. Nopircis hidrotērpu, viņš izlemj kļūt par supervaroni, lai gan viņam nav nekādu iemaņu un dotību. Brīnumainā kārtā dedzīgais, kaut arī nepieredzējušais Deivs kļūst par fenomenu ar iesauku Kikass un piesaista plašu uzmanību. Tomēr viņš nav vienīgais supervaronis, un briest cīņa starp labo un ļauno.

 
Foto: TVNET

Mode, filmas un koncerti – tas viss Vecgadā Kanālā 2!

Kanāla 2 svētku plašais piedāvājums sāksies 31. decembrī plkst. 7.50 ar romantisko filmu Cerība pie jūras (Lights on the Water) un plkst. 11.00 turpināsies ar Priekpilno troksni (Joyful Noise). Savukārt pēcpusdienā plkst. 14.10 būs muzikāla filma Akustiskā Greisa (Grace Unplugged), pēc tās plkst. 16.05 Lola (LOL - Laughing Out Loud). Vakarā plkst. 18.00 īstu svētku noskaņu radīs piedzīvojumiem bagāta Jaungada nakts (New Year’s Eve)! 1. janvārī plkst. 9.40 mostieties ar vasarīgu filmu Jūnijs janvārī (June in January), pēc tam skatieties Lietus krāsā (The Color Of Rain), bet plkst. 15.10 ļaujieties romantiskai noskaņai ar filmu Mīlestības vārdā (What I Did For Love).

Viss par un ap modi

Jaunais un televīzijas ekrānos vēl nebaudītais dokumentālais raidījums Gads modes pasaulē 2016 atklās modes spožākos momentus! Ik gadu mums modes skates atklāj jaunus izskatus, jaunas tendences un jaunas modeles. Citreiz redzētais ir neaizmirstams, citreiz mēs labprātāk to aizmirstu, bet, kas ir galvenais, – katra modes skate mums piešķir atšķirīgu noskaņu! Gads modes pasaulē atklās modes vēsturi, svarīgākos gada momentus un ļaus ieskatīties, ar cik ekstravagantiem tērpiem un tematiku mūs pārsteigs pasaules modes spēcīgākie simboli – Chanel, Versace, Jean Paul Gaultier, Marc Jacobs un daudzi citi. Skatieties raidījumu Gads modes pasaulē 31. decembrī plkst. 10.00, 13.10, 20.15 un 1. janvārī plkst. 17.00 Kanālā 2!

Gadu mijai muzikālas noskaņas

Kanāla 2 gadu mijas dāvanu kastē būs dziesmas un satikšanās prieks ar Latvijā mīlētiem un cienītiem cilvēkiem. Ar jautrību un humoru varēs aizvadīt veco gadu un ieskandināt jauno, 2017. gadu – to palīdzēs grupas Labvēlīgais tips lielais šovs, kurā būs jau labi zināmas pašu un citu izpildītāju dziesmas, kā arī šis tas jauns – solo priekšnesumi, profesionāls tenoru dziedājums un, protams, konfeti lietus un skaistas dejotājas arī gaidāmas! Baudiet Labvēlīgā tipa lielo šovu 31. decembrī plkst. 21.15 Kanālā 2!

Gadu miju ikviens varēs sagaidīt ar Mīlas rokbalādes koncertu, kurā grupa Colt ar draugiem izpilda žanra vecmeistara Harija Zariņa lirisko repertuāru. Koncertā piedalās arī Aija Andrejeva, Alex, Antra Stafecka, Dināra Rudāne un Egons Kronbergs. Sagaidiet un pavadiet gadu miju ar koncertu Mīlas rokbalādes jau 31. decembrī plkst. 23.50 Kanālā 2!

Jaungada svinības ikviens varēs turpināt ar latviešu grupu Jumprava, kas popularitāti un publikas mīlestību iekaroja 80. gadu beigās, kad tika dziedātās tādas dziesmas kā Ziemeļmeita un Tālu aizgāja, kas cilvēkiem šķita īpaši tuvas un nozīmīgas. Grupa arvien nav zaudējusi savu aktualitāti latviešu romantiskāko dziesmu topā, to pierāda pagājušā gadā piedzīvotā koncertturneja par godu grupas 30 gadu jubilejai. Līksmojiet ar skaistākajām grupas Jumprava dziesmām 1. janvāri plkst. 1.30 naktī Kanālā 2!

1.janvārī – Mis pasaule 2016 fināls!

Jau divas nedēļas Vašingtonā notiek visprestižākais starptautiskais skaistumkonkurss Mis pasaule 2016 (Miss World 2016), kurā piedalās 130 apburošu meiteņu. Latviju pārstāv Mis Latvija 2016 Linda Kinca. Jau 1. janvārī plkst. 18.00 Kanālā 2 tiks demonstrēts skaistumkonkursa Mis pasaule 2016 fināls, kas notika 18. decembrī Vašingtonā, kad tika kronēta planētas skaistākā sieviete. Taču līdz tam visas 130 pretendentes sacenšas dažnedažādos konkursos – gan intelektuālos, gan sportiskos. Linda Kinca, kura prezentē Latviju, jau godam sevi parādījusi dažos no tiem, piemēram, viņa iekļuvusi finālā sporta sacensībās, kā arī ir fināliste Miss World Talantu sacensībās, kurās Linda no 130 dalībniecēm ir starp vistalantīgāko Miss Top 10!

 
Foto: publicitātes

STV Vecgada programma: šova Balss 10. sezona un «NeRealitātes šovs»

STV Vecgada vakarā priecēs ar aizraujošā šova Balss 10. sezonu

Vecgada vakarā visas dienas garumā no plkst. 8:35 līdz pat pusnaktij kanālā «STV Pirmā!» dzīvo līdzi vienam no pasaules skanīgākajiem, pārsteidzošākajiem un aizraujošākajiem talantu šoviem «Balss» («The voice») 10. sezonā žūrijas godā būs redzama talantīgā un efektīvā dziedātāja Kristīna Agilera, reperis Farels Viljams, dziedātājs Ādams Levins un mūzikas zvaigzne Bleiks Šeltons.Talantu šovs «Balss» ir ļoti atšķirīgs no ierastajiem talantu un zvaigžņu šoviem, jo vienīgais, kam te ir nozīme, tā ir balss. Un nevis vienkārši spēja dziedāt, bet talants to darīt ļoti, ļoti labi jeb teju vai izcili. Nepalīdzēs košs ārējais tēls, žilbinošs smaids vai spēja apburt žūriju. Jo tiesneši būs nelokāmi un neuzpērkami - klausoties dalībnieku priekšnesumus, visi kā viens sēdēs ar muguru pret dziesmas izpildītāju. Tie dalībnieki, kurus žūrija atzīs par labākajiem, nonāks vienā no četrām komandām, kurā turpmākās nedēļas strādās slavenā dziedātāja vadībā. Uz spēles likts daudz – šova uzvarētājs iegūst vērienīgu līgumu ar ierakstu kompāniju. Tas būs aizraujošs muzikālais piedzīvojums, ko negribēsies palaist garām! Šova «Balss» 10. sezona visa vienā dienā 31. decembrī no rīta līdz pat vakaram televīzijā «STV Pirmā!»!

Sāc Jauno gadu ar seriāla «NeRealitātes šovs» otrās sezonas pirmizrādi – visu vienā dienā!

Atpūties pēc Jaunā gada svinībām un 1. janvārī visas dienas garumā skaties populārā seriāla «NeRealitātes šovs» jaunākās sezonas pirmizrādi, kas vēl tikai šī gada jūnijā tika izrādīta citur pasaulē. Aizraujošais seriāls aicina ielūkoties realitātes šova veidošanas aizkulisēs, ļauties galvu reibinošām intrigām, iepazīt producentu patieso seju un atklāt īstu popularitātes cenu. Jo tas, kas notiek brīdī, kad tiek izslēgtas filmēšanas kameras, netiek atklāts nevienam. Seriāla centrā ir jauna realitātes šovu producente, kura tiek ierauta nežēlīgajā šovbiznesa pasaulē un ir spiesta izvēlēties – manipulēt ar dalībniekiem, radīt skandālus, lai šovs sasniegtu vēl nebijušus reitingus, vai saglabāt cilvēcību un nezaudēt savas personiskās vērtības. Seriāls ir saņēmis neskaitāmas balvas, gan iekļūstot 2015. gada 10 izcilāko seriālu sarakstā, gan kritiķu atzinību, kā gada aizraujošākais seriāls. Izdzīvo skarbo realitāte šovu aizkulišu dzīvi, iepazīsti dalībniekus, kuri slavas un mīlestības dēļ ir gatavi uz visu, un ieskaties šovbiznesa tumšākajos nostūros seriāla «NeRealitātes šovs» jaunākās sezonas pirmizrādē 1. janvārī no plkst. 10:00 līdz 22:00 pirmajā, īstajā un vienīgajā televīzijā sievietēm «STV Pirmā!»

 
Foto: publicitātes

Vecgada vakars 360TV – pasaules zvaigžņu koncerti un Mistera Bīna neatkārtojamais humors

Vecgada vakarā plkst. 14.35 360TV piedāvā noķert īstu svētku sajūtu klausoties Adeles koncertu «Live in London». Kritiķu un fanu mīlētā pasaulslavenā britu dziedātāja Adele nenoliedzami ir viena no šā brīža top māksliniecēm pasaulē. Viņas kontā ir neskaitāmi sirdi plosoši hiti, vairākas Grammy balvas, kas cildina Adeles neaizmirstamo vokālu un balss tembru, kā arī divi studijas albumi, kas kļuvuši par pārdotākajiem 21. gadsimta ierakstiem Lielbritānijā.

Bet uzreiz pēc tam plkst. 15:55 skaties dokumentālo filma «Maikls Džeksons. Tas arī viss», kas aicina sekot līdzi popmūzikas karaļa Maikla Džeksona intensīvajam darbam, gatavojoties vērienīgajai koncerttūrei, kurai tā arī nebija lemts notikt, jo leģendārais mūziķis aizsaulē aizgāja 18 dienas pirms tās sākuma. Filma veidota ar Maikla Džeksona ģimenes, mantinieku un draugu atbalstu – tā ļauj ielūkoties mēģinājumu aizkulisēs, novērtēt popmūzikas karaļa neizmērojamās darba spējas un nojaust, cik vērienīga būtu izvērtusies apjomīgā tūre. Filmā dokumentēti mēģinājumi, kas no aprīļa līdz jūnijam noritēja Losandželosas arēnā «Staples Center», kā arī Inglvudā, Kalifornijā. Filmas režisors ir Džeksona ilggadējais horeogrāfs Kenijs Ortega, garantējot, ka mūziķi iepazīsim tik tuvu kā vēl nekad.

Novērtē talantu, ko visai pasaulei dāvājis popmūzikas karalis dokumentālajā filmā «Maikls Džeksons. Tas arī viss», Vecgada vakarā sestdien, 31. decembrī plkst. 15:55, kanālā 360TV! Bet tad ļauj sevi izklaidēt talantīgajam un vienmēr asprātīgajam Misteram Bīnam!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu