«Gribu izmīlēt tevi kārtīgi» un ekstrasenses priecīgais notikums - nedēļa slavenību dzīvē (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, instagram/marilyn_kerro/TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Foto: instagram/therealmarilynkerro

Merilina Kerro kļuvusi par māmiņu

Šova «Ekstrasensu cīņu» dalībniece Merilina Kerro kļuvusi par mammu, 29. jūnijā laižot pasaulē dēlu, kura vārdu vēl faniem neatklāj.

Хочу сердечно поблагодарить вас за поддержку, любовь и заботу, которой вы меня поддерживали на протяжении всей беременности! Наш малыш здоров и пребывает в прекрасном настроении, как и его родители и семья. Мы не будем выкладывать фото малыша в близжайшем будущем, искренне надеюсь что вы понимаете нас. Детки это наша надежда на светлое будущее и теперь у меня есть свой собственный лучик счастья, P.S. Это мальчик) #мэрилинкерро #битваэкстрасенсов #битваэкстрасенсов18 #тнт #бэ #семья #ведьма #экстрасенс #эзотерика #marilynkerro #керро #экстрасенсы

A post shared by Marilyn Kerro (Official Page) (@therealmarilynkerro) on

Iepriekš Kerro vienoja romantiskas attiecības ar šovā iepazīto Aleksandru Šepsu. Pāris saderinājās 2014. gadā, tomēr līdz kāzām tā arī nenonāca. Ārvalstu mediji vēsta, ka Kerro kopš pērnā gada ir kopā ar norvēģi Marku Aleksandru Hansenu.

 
Foto: AFP/Scanpix

Bejonsē misēklis

Koncerta laikā Polijā popmūzikas dīvai Bejonsē (Beyonce) gadījusies ķibele – dziedātāja palika iesprūdusi uz pārvietojamās skatuves, kam gadījās tehniska ķibele, un nevarēja no tās nokāpt lejā.

Kā liecina fanu uzņemti videoklipi, Bejonsē sagaidīja skatuves darbiniekus, kuri atnesa kāpnes, lai mūziķe varētu nokāpt lejā no komplicēti izveidotas lidojošas skatuves, kuras darbības traucējumu dēļ tā vairs nelaidās lejā.

Aplūko video no incidenta brīža šeit!

 
Raimonds Elbakjans
Raimonds Elbakjans Foto: Leta

Elbakjans - vidusskolas absolvents

«Ghetto Games» dibinātājs Raimonds Elbakjans (32) sociālajos tīklos paziņojis, ka kļuvis par Rīgas 1. Tālmācības vidusskolas absolventu.

«Šogad aizvadām 10. sezonu, svinam Latvijas simtgadi un absolvēju vidusskolu!!!» - palepojas Elbakjans.

Viņš publiskojis visai garu ierakstu, kurā atskatās uz pēdējiem dzīves gadiem.

Viņš atminas, ka 16 gadu vecumā, būdams U16 izlases basketbolists, devās mācīties uz Ventspili un dzīvot basketbola internātā. Cerību pilnam, ka kļūs par profesionālu sportistu, viņam uzvedība neesot ļāvusi pabeigt mācības - viņš ticis izmests no vidusskolas un sporta skolas.

Tālāk sekoja mācības Rīgā, kurā Elbakjans nomainīja vēl divas skolas. «Tas bija laiks, kad pilnībā biju koncentrējies sportam un nekādi nevarēju rast motivāciju skolas sistēmai,» raksta Raimonds.

Pēc Raimonda vārdiem, viņš devies uz vakarskolu «kā pilnīgs lūzers», lai gan sports viņam joprojām bijis pirmajā vietā.

20 gadu vecumā viņa sapnis par profesionāla sportista karjeru aprāvās, viņš sāka strādāt nekustamo īpašumu un celtniecības nozarē, kā arī dibināja «Ghetto Games».

Rīgas pirmās tālmācības absolvents! ✌??? Labāk vēlāk, nekā nekad! Tas būs īstais teiciens par piedzīvoto pēdējā gada laikā, kad beidzot oficiāli nolauzu vidusskolu! Man bija tieši 16 gadu, kad es kā Latvijas basketbol u16 izlases spēlētājs, devos mācīties Ventspils 1.ģimnāzijā un dzīvot basketbola internātā! Es biju cerību pilns, ka kļūšu par profesionālu basketbolistu, bet mana uzvedība neļāva man pabeigt iesākto un tieši marta sākumā tiku izmests no Ventspils 1.ģimnāzijas un sporta skolas. ??? Atgriezos mājās, iestājos Rīgas 99.viduskolā, pabeidzu mācību gadu, tad teju vai parakstīju līgumu Polijā, bet tomēr nē un atkal meklēju jaunu skolu.... iestājos 93.vsk., tas bija laiks, kad pilnībā biju koncentrējies sportam un nekādi nevarēju rast motivāciju skolas sistēmai... tiku izmest pēc pirmā pusgada! ??? Tad devos uz 8.vakarskolu kā pilnīgs loosers... kaut ko centos, kaut ko rušinājos, bet sapratu, ka mana prioritāte vēl joprojām ir sports!!! Trenējos 6h dienā, 7 dienas nedēļā, bet skolai motivāciju neatradu!!!! Un tad 20 gadu vecumā ar sirds problēmu beidzās mans neizsapņotais profesionālā sportista sapnis.... Nākamajā dienā sāku strādāt nekustamajos, tad celtniecība, tad krīze un 2009.gadā atradu savu aicinājumu @ghettogames ! Šogad aizvadām 10 sezonu, svinam Latvijas simtgadi un absolvēju vidusskolu!!! Vēl tāls ceļš ejams, bet katram iesaku atrast sevī spēkus un pabaigt vidusskolu, tuvmācībā vai tālmācībā, lai tā ir Jūsu izvēle!!! Paldies visiem, kas bija ar mani šajā dzīves ceļà! ???

A post shared by Raimonds Elbakjans (@relbakjans) on

 
Foto: Nauris Garkaklis, LETA/TVNET kolāža

«Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!»

Modes dizainere Kristīne Deimone sociālajā vietnē «Facebook» nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa saņēmusi nepiedienīgus piedāvājumus no aktrises Agneses Zeltiņas mīļotā vīrieša, uzņēmēja un bijušā diplomāta Rūdolfa Brēmaņa.

«Nolēmu pateikt ko domāju! Gribu izmīlēt tevi! Izdomājam, kas būtu nepieciešams tev no manas puses, lai tas varētu tikt apsvērts notikt.. (..) Gribu izmīlēt tevi kārtīgi!» - šādas frāzes izskanējušas no Brēmaņa.

Kā norāda pati Deimone, viņa ir aizņemta sieviete, kura audzina divus bērnus.

Tāpat Kristīne atklāj, ka šī nav pirmā reize, kad Brēmanis sācis saraksti ar viņu, - 2015. gadā uzņēmējs aicināja Kristīni līdzi uz Dubaiju.

Izdevumam «Privātā Dzīve» izdevies iegūt komentāru no Zeltiņas un Brēmaņa. Kamēr Brēmanis norāda, ka «savu guļamistabas dzīvi nekomentē», Zeltiņa attrauc: «Mēs ar Brēmaņa kungu esam izšķīrušies, un nekādu komentāru no manas puses nebūs!»

Vairāk par šo skandālu lasi šeit!

 
Foto: instagram/marijazeltina

Zeltiņa maina imidžu

Spītējot drāmai ap mammas draugu, Marija Zeltiņa pārsteigusi fanus sociālajos tīklos - viņa nogriezusi savus skaistos, garos matus.

Kā Jums? Labāk gari vai īsi??

A post shared by MARIJA ZELTIŅA (@marijazeltina) on

 
Foto: instagram/nikol.official

Šova zvaigzne mācīsies elpot patstāvīgi

Šova «Ekstrasensu cīņas» 16. sezonas fināliste Nikola Kuzņecova pēc 290 operācijām ir atbrīvojusies no traheotomijas caurules, kas septiņus gadus viņai palīdzēja elpot.

Kuzņecova fanus informēja, ka runās tāpat kā pirms tam – čukstus, jo balsi atjaunot vairs nebūs iespējams, taču cer, ka operācijas tiks veiktas arvien retāk. «Balss man nebūs nekad, turklāt tā nav pēdējā operācija, jo slimība dzīvo manās asinīs. Nē, asins pārliešana nepalīdz un zāles vēl nav izgudrotas. Taču tagad es varu mācīties elpot pati.»

Всеееех прочла, все письма, посылки, подарки и звонки в больницу получила!!!! Спасибо ? Мои подписчики самые чудесные, отзывчивые, душевные и самые-самые лучшие!!!! Спасибо, что вы со мной!!!!! P.S. Неееет Г О Л О С А не будет никогда, это не последняя операция, поскольку моя болезнь «живет» в моей крови. Нет, переливание не поможет, нет, лекарства не придумали. #всехлюблю #николькузнецова #операция

A post shared by Экстрасенс Николь Кузнецова (@nikol.official) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu