Reperis T-killah pēc Krievijas uzvaras futbolā uz sejas uztetovē dzimtenes vārdu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Krievijas reperis T-killah jeb īstajā vārdā Aleksandrs Tarasovs savā sociālā tīkla «Instagram» kontā informēja, ka tagad viņa seju rotā tetovējums ar vārdiem «Krievija Igors», pēc tam, kad Krievijas futbola komanda uzvarēja spēli pret Spāniju.

Pirms spēles reperis «Instagram» faniem apsolīja, ka uztaisīs uz sejas tetovējumu, ja Krievija iekļūs Pasaules kausa ceturtdaļfinālā. Kad komanda uzvarēja, T-killah pārprasīja faniem, vai viņi tiešām vēlas, lai reperis to izdara, uz ko sekotāji atbildējuši apstiprinoši.

Ar tetovēšanas procesu reperis padižojies savā «Instagram», iemūžinot tapšanas procesu, kā arī daudzās reakcijas no viņa tuvinieku loka. T-killah pastāstījis, ka viņa māte par tetovējumu nav sajūsmā, viņa reperi pat nobloķējusi sociālajos tīklos.

Daudzi T-killah sekotāji gan uzskata, ka reperis uztaisījis īslaicīgu tetovējumu, jo pirmajā video reperis rāda, ka veido tetovējumu no vārdiem «Krievija Igors», par godu Krievijas futbola komandas vārtsargam Igoram Akinfejevam, savukārt jau turpmākajās fotogrāfijās redzams, ka reperim uz sejas uztetovēts tikai vārds «Krievija».

????

A post shared by T-killah (@t_killah) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu