Mūziķu Holšteinu-Upmaņu ģimenē prioritātes nosaka bērni

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kā raksta izdevums «Kas Jauns», mūziķu pāris Māra Upmane-Holšteina un Goran Gora, īstajā vārdā Jānis Upmanis-Holšteins septembrī kļuva par vecākiem otrajam bērnam. Šoreiz pasaulē nāca dēls, kuram vecāki deva vārdu Ezra Klāvs.

Māra stāsta, ka, piedzimstot otrajam bērnam, sapratusi - lietas jāuztver vieglāk un viņa var tikt galā ar daudzām lietām, kuras, kļūstot par māmiņu pirmo reizi, nelikās iespējamas.

Kā piemēru māksliniece sauc bērna vannošanu: mazo Ronju viņa ar vīru vannoja divatā un nespēja saprast, kā lai nomazgā bērnu, ja abi to tur abām rokām.

«Astro`n`out» soliste piemetina: kopš viņa kļuvusi par mammu, mainījies tās skats uz dzīvi un viņa ir gatava arī kompromisiem. Tieši to viņai iemācījusi meitiņa Ronja.

Parādoties ģimenē otrajam bērnam, mazā Ronja, kura šogad sāka bērnudārza gaitas, bija greizsirdīga un stūma brāli nost no mammas klēpja, uzskatot, ka tā ir viņas vieta, bet gan Māra, gan Jānis skaidrojuši meitai, ka tā nevar, ka jādalās ar brāli, un nu viss ir kārtībā.

Meitenīte palīdz brālim mazgāt kājiņas un nereti sūdzas mammai, ka brālis viņai iespēris.

Māra gluži kā ārzemju zvaigznes sociālajos tīklos publisko dažādus savas dzīves mirkļus, neaizmirstot parādīt atbalstītājiem, kā aug viņas bērni un kā viņa kopā ar mazajiem pavada laiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu