«Rockabye» kļūst par Ziemassvētku singlu topa uzvarētāju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Official Charts Company

Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietā jau septīto nedēļu pēc kārtas atrodas britu elektroniskās mūzikas grupa no Kembridžas - «Clean Bandit» ar lipīgo singlu «Rockabye», kurā dzirdama arī repera Šona Pola un dziedātājas Annes Marijas (Anne-Marie) balss, ziņo «nme.com». Līdz ar to šis singls kļuvis par britu Ziemassvētku dziesmu numur 1.

«Būt pirmajā vetā septiņas nedēļas ir kaut kas fantastisks,» grupa «Clean Bandit» komentē «Official Charts Company». «Mēs esam par to lepni, taču vēl lielāks lepnums mums ir par to, ka dziesma ir Ziemassvētku nedēļas numur 1. Tas ir prātam neaptverami. Paldies visiem! Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu jauno gadu!»

Savukārt albumu topā 1. vietā jau otro nedēļu divas angļu mūziklu zvaigznes - Maikls Bols (Michael Ball) un Alfijs Bo (Alfie Boe) ar kopdarbu «Together». Lai arī albums izdots jau pirms mēneša, tas tikai tagad Ziemassvētku laikā sasniedzis virsotni.

Vēl pirmajā piecniekā «Little Mix», Elvisa Preslija (Elvis Presley), Olina Mērsa (Olly Murs) un «The Rolling Stones» blūza albums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu