Parādu vajātās aktrises Torijas Spelingas piektais bērns būs dēls

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Torija Spelinga un viņas vīrs Dīns Makdermots, par spīti naudas grūtībām, parādiem un tiesu darbiem saistībā ar nenomaksātiem kredītiem, gatavojas piekto reizi kļūt par vecākiem.

Pāris rīkoja īpašu ballīti, kuras laikā viesi un pāra bērni uzzināja gaidāmā bērna dzimumu, kā jau ierasts, visu izšķīra torte, to sagriežot un ieraugot pildījumu, tikai varēja uzzināt - mīlnieki gaida puisīti vai meitenīti.

Ballīti topošie vecāki izlēma rīkot, jo viņu bērni gaida piedzimstam mazuli ar vēl lielāku aizrautību nekā viņi paši un vairākas nedēļas pavadīja, strīdoties un slēdzot derības par to, kas piedzims viņu mammai. Uzvarēja pāra dēli, jo nu, piedzimstot trešajam dēlam, viņi mājās būs vairākumā.

Bērna gaidīšana nekādā veidā nenozīmē, ka Torijai nav jāatdod parādi kredītkaršu kompānijām, kā arī parādi saviem draugiem. Nu arī viņas vīrs iesūdzēts tiesā, jo nav atdevis 200 tūkstošus lielu parādu.

Spelingas māte nedod meitas ģimenei naudu, jo uzskata, ka meitai un viņas vīram pašiem ir jāspēj uzturēt ģimeni, toties aktrises māte maksā par ģimenes mājas īri un pērk ēdienu bērniem, jo bērni nav vainīgi pie vecāku nespējas tos nodrošināt ar visu nepieciešamo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu