Britu salās jau piekto nedēļu populārākais singls ir «Rockabye»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Apvienotās Karalistes singlu topa 1. vietā jau piekto nedēļu pēc kārtas atrodas britu elektroniskās mūzikas grupa no Kembridžas - «Clean Bandit» ar lipīgo singlu «Rockabye», kurā dzirdama arī repera Šona Pola un dziedātājas Annes Marijas (Anne-Marie) balss, ziņo «nme.com».

Savukārt albumu topā uz 1. vietu uzkāpušas divas angļu mūziklu zvaigznes - Maikls Bols (Michael Ball) un Alfijs Bo (Alfie Boe) ar kopdarbu «Together». Lai arī albums izdots jau pirms mēneša, tas tikai tagad Ziemassvētku laikā sasniedzis virsotni. «Official Charts Company» ziņo, ka jaunais albums nedēļas griezumā pārdots 96 000 vienību.

Britu rokmūzikas grupa «The Rolling Stones», kura 60. gados bieži koncertos spēlēja amerikāņu blūza standartus, ar savu blūza albumu «Blue & Lonesome» numur 2.

Savukārt britu talantu šova «The X Factor» astotās sezonas uzvarētājas - meitenes no popgrupas «Little Mix» - saglabājušas 3. vietu ar albumu «Glory Days».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu