Bučošanās šova sensācijas Ērika stāsts par meitu, kuru iepazina pēc 37 gadiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Gada sākumā par «Bez Tabu» eksperimenta «Pirmais skūpsts» sensāciju kļuva 60 gadus vecais namdaris Ēriks Pūle, kurš savas kaislīgās bučošanās manieres dēļ kļuva par interneta sensāciju kā «dvēseles izsūcējs». Desmit mēnešus pēc šova Ēriks atklāj, ka dalība eksperimentā apgriezusi viņa dzīvi kājām gaisā, raksta skaties.lv.

Kā Skaties.lv atklāj Ēriks, drīz pēc parādīšanās «Bez Tabu» viņš saņēmis zvanu no kādas sievietes. Zvanītāja stādījusies priekšā kā Lilija, viņa meita. «Trīsdesmit septiņus gadus es biju dzīvojis, nezinot, ka man ir vēl viena meita. Es pat nenojautu par viņas eksistenci. Viņa stādījās priekšā un nosauca savas mātes vārdu, jautājot, vai pazīstu šādu sievieti.

Teicu, ka nē, nepazīstu. Kurš gan atceras 37 gadus vecu pagātni?

Tad lēnām sāku līmēt visu kopā un, jā, atcerējos. Bija šī sieviete, ar kuru man bija attiecības, no armijas atnākot. Man nebija ne mazākās nojausmas par to, ka viņa toreiz palikusi stāvoklī un dzemdējusi meitu,» sarunā ar Skaties.lv neviltotu sajūsmu par neticamo dzīves pavērsienu neslēpj Ēriks.

Uzzinājis, ka Lilija dzīvo Anglijā, kur apmetusies arī 36 gadus vecā Inese, kuru Ēriks līdz tam uzskatīja par savu vienīgo meitu, namdaris izlēmis organizēt visiem trim tikšanos.

«Man ir tiešām skaistas meitas,» var lepoties Ēriks. Izrādījies, ka Lilija savu īsto tēvu meklēt sākusi tikai nesen – pēc tam, kad mūžībā aizgājis vīrietis, kurš viņu uzaudzinājis. Tad māte atklājusi īstā tēva vārdu, un Lilija sākusi meklējumus. «Bez Tabu» pārraide momentāni likusi Lilijai saprast, ka meklētais ir rokā – viņa sapratusi, ka tas ir tēvs, jau no pirmā skatiena, jo abiem ir arī vizuāla līdzība.

Ēriks priecīgs atklāj, ka uzreiz ticis ne tikai pie meitas, bet arī pie 8 gadus vecas mazmeitiņas. Visi regulāri turpina sazināties Skype, un Ēriks jau plāno nākamo braucienu uz Angliju.

Pēc šova sakārtojusies arī viņa mīlas dzīve. «Man tagad ir skaista blondīne, 10 gadus jaunāka par mani. Domāju, ka būs īstā.

Savukārt tai sievietei, kas bija šovā, kā instruktors mācu braukt ar auto – viņa tagad kārto tiesības. Mans uzskats ir tāds: ja pārtrauc attiecības ar sievieti, viss var turpināties kā draudzīga sadarbība,» - tā skūpstu eksperimenta varonis.

Vīrietis ar veselīgu humoru uztvēris arī pēc skūpstu eksperimenta pa internetu klīstošo video, kurā viņš nodēvēts par «dvēseles izsūcēju».

«Kad man kāds prasa, ko es domāju par šo joku, atbildu: «Jā, man tagad ir divas dvēseles, es izsūcu viņējo. Tagad skatos, kur trešo izsūkt. Bet vispār dzīve pēc šova kļuvusi ļoti interesanta. Kā pats smejos, nākamajā šovā iešu tikai tad, ja tur uz randiņu būs jāiet pa pliko,» par sevi veselīgi pasmejas Ēriks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu