«Dirty Deal Audio» publicē jaunu elektroniskās mūzikas izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Elektroniskās mūzikas izdevniecība «Dirty Deal Audio» sociālajos tīklos publicējusi Latvijas interneta elektroniskās mūzikas novembra apskatu «Radīts 64589 km² robežās».

Novembra atskaņošanas sarakstā iekļauti 30 skaņdarbi no 25 mūziķiem. Tie ir: More Than Silence, Antikvariāts, LuxFutura, Mimicus, Reinis Sējāns, Kashuks, Oriole, LessFucc, Bastard Gyzus, Wtooo, Starpliktuve, ELVI, Taran & Lomov, John Savage, Beatowski, coronabeats, Noitro, Gene Garrett, Mauriks$, McAlvis, Rick Feds, Ironixx, PRAGAII, Celmlauzis un Toms Auniņš.

«Radīts 64589 km² robežās» apkopo mūzikas izdevniecības «Dirty Deal Audio» pārstāvji, un tas mūs ved caur dažādiem Latvijas elektroniskās mūzikas slāņiem. Atskaņošanas saraksts tiek veidots, lai klausītājam atgādinātu par Latvijas elektroniskās mūzikas kopienas klātbūtni, kā arī lai atvieglotā veidā un vienuviet visiem interesentiem ir iespējams klausīties svaigāko mūziku, kuru radījuši mūsu 64589 km² plašajā teritorijā dzīvojošie, kā arī emigrējušie mūziķi.

«Radīts 64589 km² robežās» pašreklāmas video Facebook

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu