Aktrise Andželīna Džolija kopā ar bērniem plāno pārcelties uz Angliju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktrise Andželīna Džolija jau labu laiku sapņo kļūt par ANO ģenerālsekretāri, lai piepildītu savu mērķi, viņa izlēmusi pārcelties uz dzīvi Londonā.

Konsultanti, kuri strādā, lai izveidotu Džolijas politisko tēlu, ir droši, ka aktrisei ir visas iespējas sasniegt kāroto. Zvaigznes padomdevēji piebilst, ka pat šķiršanās no aktiera Breda Pita viņu pietuvinās vēlamajam rezultātam.

Par spīti informācijai par pārcelšanos, redzot, ka sākas spekulācijas saistībā ar bērniem, jo, tikai kļūstot par vienpersonisku aizbildni, zvaigzne varētu izvest bērnus no Amerikas, aktrises menedžeris sāka noliegt zvaigznes padomdevēju izplatītās runas.

Menedžeris saka, ka Džolijai galvenais ir audzināt bērnus, rūpēties par to veselību, tāpēc par pārcelšanos nevar būt ne runas, jo pēc bērnu lūguma Andželīnai kopā ar tiem un Bredu jāapmeklē ģimenes terapijas seansi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu