Iepriekšpārdošanā var iegādāties «Astro'n'out» jauno albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien sākas grupas «Astro’n’out» jaunākā albuma «Urda» iepriekšpārdošana interneta vietnē «eKase.lv», savukārt albuma prezentācija paredzēta nākamā gada 5. janvārī, informē grupas pārstāvji.

«Urda» ir piektais grupas studijas albums. Albumā apkopotas 12 dziesmas, kuru priekšvēstneši ir iepriekšējos divos gados izdotie singli «Turies» un «Atskatos», kā arī novembra sākumā izdotais singls «Satiksimies, tiksimies».

Grupa sadarbībā ar producentu un albuma dziesmu līdzautoru «DJ Rudd» jaunajā albumā dažādo savu skanējumu, atsakoties no kategorizēšanas konkrētā žanrā - līdzās ierastajiem ģitāru tembriem jūtama elektroniskās un deju mūzikas klātbūtne.

Grupa nākamgad dosies koncerttūrē. «Jaunajā koncertprogrammā mēs izspēlēsim spilgtākās skaņu ainavas un galvenos albuma jautājumus, vienlaikus ar scenogrāfijas palīdzību radot kosmisku atmosfēru. Protams, kopīgi atcerēsimies arī savas iepriekšējo albumu pērles,» pauda grupas soliste Māra Upmane-Holšteine.

Foto: Publicitātes foto

Pirmais koncerts 10. februārī notiks Līvānu kultūras namā, 11.februārī koncerts norisināsies Liepājas koncertzālē «Lielais dzintars», Latgales vēstniecībā «Gors» grupa viesosies 14. februārī, tāpat koncerti notiks 24.februārī Aizkraukles kultūras namā, 3. martā «Vidzemes koncertzālē», Cēsīs, 24. martā Rīgas koncertzālē «Palladium», 1. aprīlī Siguldas koncertzālē «Baltais Flīģelis» un 15. aprīlī Jelgavas kultūras namā.

Koncerta biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu